–

Yasir Iqbal dagens "Man of the match"

Yasir Iqbal dagens “Man of the match”

Flot gærdespil af Klokker, Kamran og Iqbal

Det danske hold fik virkelig den fugtige varme at mærke. Der meldes om meget høje temperaturer derude og holdleder Ole Roland og mandskab måtte hele tiden sørge for væske især i vores marktur. Landstræner Jeremy Bray havde på forhånd advaret og arbejdet med dette uvante, for de danske spillere, og havde fortalt spillerne, at de lige så godt kunne forberede sig på denne varme den næste uges tid, hvis vi ville ende i toppen af divisionen.

Det danske hold blev sendt til gærdet først, og Frederik Klokker og Zameer Khan fik en udmærket start inden Zameer blev dømt ben for (36/1). Herefter havde Frederik Og Rizwan Mahmood en god gærdestand på 51 inden Rizwan blev grebet ud. Frederik fortsatte sit gode spil sammen med Hamid Shah, indtil  Hamid blev stokket ud (23). Frederik blev løbet ud på et direkte indstik fra outfielden efter at have scoret 61 points. Efterfølgende lavede Kamran Mahmood og Yasir Iqbal en meget flot gærdestand på 81, som fik os op på dagens højeste total på 268 for 8 gærder.

Frederik Klokker på ny topscorer

Frederik Klokker på ny topscorer

Vores brede gærdeside kom her til sin ret, hvor 7 af vores gærdespillere var tocifret.

Flotte præstationer af Frederik Klokker (61), Yasir Iqbal (54) Kamran Mahmood (49) og brødrene Shah Zishan (29) Hamid (23). Denne total lignede på forhånd en vinderscore.

Amjad Khan ny anfører førte sit hold til sejr

Amjad Khan ny anfører førte sit hold til sejr

Vi fik besvær de første 20 overs

Selv om Amjad Khan, som var anfører i stedet for den skadede Michael Pedersen, relativt hurtigt fik ram på Singapores første gærdespiller med en ben for, skulle det vise sig, at vi i starten fik mere besvær end holdet egentlig brød sig om.

Men da Yasir Iqbal kom på fik han meget hurtigt to gærder med sin, som holdleder Ole Roland kaldte det, geniale kastning, og pludselig havde Singapore 3 ude for 120.

Efter dette kasteskift fik det danske hold sat den meget farlige run rate på godt 5,8 ned, og fik mere og mere styr på tingene, trods det, at Singapores åbningsgærde Kumarage stadigvæk stod inde og var til evig uro for vores kastere.

Senere kom anfører Amjad Khan ind i kasteangrebet igen, og fik sammen med den eminent bowlende Yasir Iqbal og holdet lagt pres på Singapores gærdespillere, der minus Kumarage (72) og  Survawanshi (57) ikke var i stand til at true det danske hold for alvor. Vi havde dog nogle pauser i marken, hvor varme og den manglende farlighed i vores kastning i perioder satte sit præg på kampen.. Singapore sluttede med respektable 198 for alle på 41 overs, og Danmark vandt således med 70 points.

Yasir Iqbal store allround præstation 54 ved gørdet og 4 for 29 som bowler

Yasir Iqbals store allround præstation 54 ved gærdet og 4 for 29 som bowler

Vores kasteresultater stod anfører Amjad 3 for 23, Yasir Iqbal 4 for 29 og Bashir Shah 1 for 36 for, hvor der kun var 13 ekstra.

I morgen venter der måske en endnu hårdere kamp mod Malaysia som vi skal besejre, hvis vi vil kvalificere os til ICC-Div.3.

Jørgen Jønsson