Fotograf Langgaard kalder dette hold for 1.divisionens tungeste mandskab : St. fra v.  david Borchersen, Paul Johnstone, Glenn Larsen, Kasper Poulsen, Rasmus Nielsen, Rasmus Kofoed. Siddende fra V. Henrik Bjerregaard, Anders Rasmussen, Michael Jerppesen, Peter Paulsen, og Henrik Saxe.

Fotograf Langgaard kalder dette hold for 1.divisions tungeste mandskab : St. fra v. David Borchersen, Paul Johnstone, Glenn Larsen, Kasper Poulsen, Rasmus Nielsen, Rasmus Kofoed. og 12. mand .Siddende fra V. Henrik Bjerregaard, Anders Rasmussen, Michael Jeppesen, Peter Paulsen, og Henrik Saxe.

”Matchwinner” Glenn Larsen stod for et flot kasterresultat mod Esbjerg

Selv om billedet af det nye historiske Glostruphold, indikerer, at der måske et tale om ”breddeidræt”, i den forstand, at der nok hos flere af de ”genopståede” spillere, er lagt nogle kilo på.

Hvis man kan bruge ordet, der er nu lagt mere vægt på kvaliteten hos det ”nye” Glostruphold, hænger det sammen med det fornemme resultat holdet lavede i dag mod et ikke ueffent Esbjerghold, der indeholder mange gode spillere, der bare ikke kunne matche veteranerne fra vestegnen i dagen hurtige kamp, som stort set blev færdigspillet inden frokost. Små 29 overs var alt, hvad vi nysgerrige tilskuere fik tildelt.

Allerede da referenten ankom til kiosken på Brøndbyvestervej, var det rygtet, at den tidligere landsholdspiller Anders Rasmussen, var en af de veteraner, der skulle spille i dag. Om det skyldes jungletrommerne eller den berømmelse, Anders nu engang har på Brøndbyvestervej, skal være usagt, men sandelig om vi ikke kun fik Anders at se som bowler, men også som åbningsgærde, hvor han gik 14 not out. Hvis man skal bruge dagens præstationer på Glostrupholdet som målestok, kan man vel sige det på den samme måde, som når man taler om god gammel vin- den bliver bedre med årene- selv om man bruger udtrykket ”en svale gør ingen sommer”-var det et udmærket Glostruphold, man havde fået sat på benene. Spændende om nogen af disse genopståede spillere, vil være i stand til at stå på benene på en dobbelt-tur til Jylland.

Slowbowleren Glenn Larsen blev dagens mand i skysovs ved at snuppe 6 gærder for kun 18 points på sine 8 overs.  Esbjerg fik kun 41 for alle på 20 overs, så der var stort set tale om en Twenty20-kamp, som formentlig passede det lidt vægttunge Glostrup hold, der passerede for tabet af et enkelt gærde – Rasmus Kofoed, der kunne smile hele vejen ud, da han var klar over, at Glostrup nok har den ”bredeste” gærdeside i 1.division, hvor holdet i dag repræsenterede hele 5 tidligere landholdspillere.

Jørgen Jønsson