Martin Jensen stokkes ud på A. Amjads økonomiske slowbowling

Man sad med en fornemmelse af, at Glostrups store score (253/5) var lidt Skanderborgs egen skyld. Måske narrede det Skanderborg-anføreren, at det gik så godt med at lade A. Amjad åbningsslowbowle (1/29 på 10 overe), så han troede, at det var opskriften. Men de efterfølgende slowbowlere var særdeles dyre i drift, mens en stabil mediumkaster som Anders Bülov gik ubenyttet hen til langt hen i halvlegen, hvor det var for sent.

 

Rasmus Kofoed gribes af keeper Theo Cupido. Kaster Lambert er glad.

 

Cupdido jonglerer med bolden og dommer Bagh løfter sin ud af bane bringende finger

Aftab Ahmed med sin store højde og smukt udseende drives er en nydelse at se på. I en halvleg, der vistnok var chancefri, scorede han 76 majestætiske points iblandet 5 seksere og 4 firere. Aftab har så stor tillid til egne evner, at han er totalt ligeglad med om modstanderne posterer markspillere i outfielden, hvor hans slag formodes at dale ned. Han slår bare bolden ud over dem. Peter Poulsen havde det nogenlunde på samme måde, hans 39 not out bestod af 4 seksere og en firer. Iøvrigt lidt underligt, at denne glostrupanfører placerer sig selv som nr. seks i Glostrups gærdeorden. Risikoen for, at han løber tør for makkere i Glostrups ikke brede gærdeside er åbenlys.

Det er altså en nydelse – for alle andre end kaster Jesper Hansen og hans fæller – når Aftab Ahmed med sin store højde og markerede slag slår bolden til seks.

 

Banen var hurtig, men det betyder selvfølgelig ikke så meget, når gærdespillerne bare laer seksere. Men selvfølgelig – men en tør bane er der også tale om en tør pitch, så bolden kommer på battet.

Skanderborgs svar startede efter planen. En stille og rolig start da Glostrup efter vane åbnede med Glen Larsons left arm spin. I den 10 over faldt Anders Bülow til netop Larsen og blev erstattet af Andy Lambert. Han Og Chr Peck sytede Skanderborg sikkert men introduktionen af Rasmus Nielsen gjorde at både Peck og Lambert faldt. Da Rizwan Mahmood heller ikke kunne blive hængende begyndte Skanderborg at falde fra hinanden og Aftab Ahmed pludselig fik hul på bylden og fjernede 4 Skanderborgenser. Dermed var Skanderborg færdig men M Bastrup svingede battet til sidst og gjorde at nederlaget kun blev på 101 points.

Paul Johstone løbes ud på en direkte indstik

I Husum skinnede solen fra morgenstunden og det var meget varmt allerede før kampstarten. Så lodtrækningen var vitigt og den vandt Svanholm der gik til gærdet. Varmen lagde en dæmper på Husums indsats i starten. Der var ingen bid i kastningen og Svanholm havde ingen problemer med at skubbe en masse ener på Husums korklippet og lynhurtige bane. Godtnok faldt Taha Ahmed ben for til Jafa ved 35 men Zishan Shah og Zahmeer Khan styrede ellers begivenhederne. Godt nok fik Gerrit Müller lagt lidt en dæmper på scoringen og var tæt på at få en gærder men gennembruddet kom mere fra Svanholms side, idet Khan blev løbet ud og Zishan sendte bolden lige i hænderne på Boldt på grænsen. Pauls Johnstone blev løbet ud på en direkte indstik. Så det blev Hamid Shah samt S Ahmed, der løftede Svanholm sammen med Mr. ekstra op over 200. Introduktion af Finn Kleissl viste sig at være en god ide idet han hidsede sig op til at kaste tre Svanholmere ud for ingenting. Han har den vane som nogle kvindelige tennis spillere har med at stønne ved afleveringen. Det lykkedes Husum at få alle mand ud inden de 50 overs og holdt skaden til 249. Det virker som en voldsomt total, men det skyldes banens hurtighed og størrelse.

Sair Anjum kastes ud af Finn Kleissl

Gerrit Müller måtte under markturen forlade banen på grund af et problem med skulderen. Han tog til doktoren og blev ikke set mere den dag og det betød at Husum blev svækket ved gærdet. Det startede heller ikke godt for holdet da Ali løb sig selv ud efter at havde ramt en bold. Husums løb mellem gærderene lå en klasse under Svanholms, der tog flere risici. Men det lykkedes Jafar og Finn Kleissl at løfte Husum på det rette spor med nogle velassorterede grænseslag. Kleissl faldt dog til Svanholms bedste våben nemlig Bobby Chawlas legspin. Jafar forsøgte at slå Bobby endnu engang ud af banen, men et fremragende greb fra Ahmed vendte kampen til Svanholms fordel. Da hverken Hauge Müller eller Lars Flemming Boldt kunne blive hængende trods en god start, begyndte gærderne at falde til Svanholms spinnere og Husums situation blev mere og mere håbløs, især da de manglede deres bedste mand. Med 141 på tavlen blev nederlaget på 109 points.

Finn Kleissl i aktion ved gærdet med en snitter……

I Ishøj er partnerskabet Virk og Elahi ved at blive berygtet i første division. Mod Køge lavede de en gærdestand på 160 for det første gærde på kun 22 overs. Afzal hamrede 12 firer og 5 sekser ud af sin 102 på kun 70 bolde. Det tog pusten ud af Køge, der selv bidrog med 40 ekstra til Ishøjs 319. Køge fik da efter omstændighederne en rimelig start på deres svar. Men efter anfører Bahadoris afgang gik gassen af ballonen og Køge kunne ikke modstå Ishøjs kasteangreb. Det kunne kun blive til 129 ialt.

I Odense var Svanholm II på besøg. Dagens kamp beviste endnu engang at Svanholm II nærmest er afhængig af talentet Mad Henriksens bat. Odense fik en god halvleg på tavlen med 212 til trods for at anfører Ashraf kun måtte nøjes med 28. Svanholm bidrog også til festen med 40 ekstra. Odense fik ellers krammet på Svanholm i starten med 3 gærder nede for 28. Men Mati Malik holdt halvlegen sammen med 65* og sammen med Mads Henriksen 31 fik holdet hen mod en sejr. Odenses desperation udmøntede sig i brugen af 8 kastere i håb om at bryde igennem. Men Svanholm holdt skansen trods 2 løbet ud til sidst med en sejr på 2 gærder.

Bobby Chawla har lige fået ram på Hauge Müller med en “ripper”


Finn Kleissl fik også ram på Bobby Chawla

*

 

Endnu et Svanholm løbet-ud