DSC_0587

En firer på sidste bold var kravet for sejr for Svanholm mod Ishøj. Saad Ahmed forsøgte sig på denne måde – det var ingen succes

Nogen hold tog den indledende twenty/20 turnering seriøst, andre stillede op med godt med reserver, men slutresultatet af de fire puljer i øst og vest blev at vinderne i Odense blev Skanderborg foran Odense og AB, i Herning, værterne foran Kolding og Esbjerg, i Glostrup værterne foran KB og Albertslund og på Svanholm Park Ishøj foran Svanholm og Nørrebro.

Spændende afgørende kampe blev der budt på i øst, hvor Ishøj med nød og næppe vandt over Svanholm, mens Glostrup skulle hen i sidste over for at vinde over KB, der dernæst måtte bruge 9 gærder for at vinde over Albertslund.

DSC_0548

Bobby Chawla var tilbage i dansk cricket for en kort bemærkning, Man må da håbe for ham, at de ikke trakterer hans kastning i Australien, som Ishøjs P. Kumar gjorde det ved at sende ham til 20 (to seksere og to firere) i en over.

DSC_0568

Hænderne i vejret plejer at være tegn på overgivelse. Det var vist ikke lige meningen med Ishøjs håndsoprækninger her

Der var også en af slagsen i vest mellem Kolding og Esbjerg, men i vest havde de to vinderhold Herning og Skanderborg ingen problemer.

Man lagde mærke til, at de store fortalere for en landsomfattende twenty/20 Skanderborg vandt lodtrækningen i den sidste kamp i Odense, hvor Skanderborg realistisk set var videre, og gik til gærdet mod de otte fremmødte ABere. Det har formentlig være ud fra synspunktet, at ”så kan de lære det” – altså at møde med fuldt hold. Der er bare det med det, at det eneste AB lærer af det, er ikke at tilmelde sig næste år. Forhåbentlig har Skanderborg lånt AB noget folk i marken. Det vil ikke gå i historiebøgerne, at Skanderborg lavede omkring 160.

Generelt må man sige – når man ser på holdopstillingerne på en sommerlørdag, som trods alt ikke er midt i ferien, at reklamen for denne turneringsform fra visse klubber ivrigt bakket op af nogen DCF-bestyrelsesmedlemmer, der ikke kender dagligdagen – er helt ude af proportion med den interesse, der her blev udvist.

DSC_0593

Ishøjs svenske A. Virk har en mægtig sæson for klubben og blev dagens topscorer på Svanholm Park. Her hyldes han efter sine sejrsgivende 42 points not out mod Nørrebro

Det hele blev taget som en god sommerspøg . Hvis klubberne virkelig var så interesserede som de foregiver at være om vinteren, kunne man også forvente, at det informationsniveau , de kunne fremskaffe var større. Der manglede life score fra mindst en kamp på alle spillesteder og der er fortsat kampe, som vi ikke kan finde scorerne på, så alene at finde op og ned på hvad der skete rundt omkring er en kunst.

Så vi slutter denne gennemgang her. Og lader vinteren komme, hvor der vil blive lavet nye optimistiske projekter med landsomfattende twenty/20 af folk, der ikke kender realiteterne. Om ikke andet kunne de lige sikre sig, at klubberne er i stand til at stille regnskabsførere og fuldtallige hold.

SN