Lejf Slebsager så ikke (se lukkede øjne) Henrik Hansens langsommere bold

Vejen til mesterskabet lå åbent før dagens kamp mod Skanderborg men efter lå Glostrup i grøften. Det er en situation vi har set før. Glostrup har ligget i førersædet før de sidste kampe men så går det galt og mesterskabet ender i en play-off som Glostrup taber. Det samme kan ske igen i år efter dagens nederlag til Skanderborg, især da Glostrup skal møde Svanholm i den sidste kamp. Så turneringen er stadig spændende både i top og i bund.


Lars Hedegaard rammer rent S Jensen – 4

Det var vådt i Skanderborg og kampen blev nedsat til 2 x 40 overs fra starten. Glostrup syntes at det var bedst at batte sidste i de forhold og sendte Skanderborg til gærdet. Glostrup mens de havde en ny bold satte Skanderborg under pres og de mistede hurtigt Thomas Bratbøll der blev grebet i gully. Carsten Pedersen og Lejf Slepsager begyndte at få hold på sagerne og især Carsten virkede oplagt og havde inden længe 4 grænseslag på kontoen. Men introduktionen af Søren Jensen ændrede alt det. Lejf blev fanget ben for og hans efterfølger Rizwan var ikke længe om at snitte til keeperen. Lars Hedegaard satte sit præg på halvlegen sammen med Carsten, der dog ved 57 syntes han kunne let score en sekser men endte at sende bolden lige til David Borchersen.

Kamran Mahmood kastet ud på halvlegens sidste bold af D Borchersen

Nej det var Søren Kirk der holdt den ene ende mens Lars plyndrede kastningen i den anden, da Glostrup minimum kastede en dårlig boldt pr. over. Efter Søren blev grebet var det bror Morten der assisterede Lars, især da Glostrup kastede med spin fra begge ender. De havde en gærdestand på 50 indtil Lars blev grebet for 55 på 66 bolde. Morten fortsatte det gode arbejde og sammen med skiftende partnere fik totalen på 181 for 9 efter de 40 overs. Morten endte på 49 not out. Søren Jensen og David Borchersen endte med 3 gærder hver.

Glostrup startede som de plejer og straffede alt der var for kort. Forholdene var langt bedre nu og det var ikke så vådt længere. Bolden kunne holde sig længere og det gjorde det sværere for Glostrup. Det måtte Anders Rasmussen sande da han med 24 på tavlen topkantede en pull fra Lars Hedegaard og blev grebet på off siden af Bratbøll. Martin Jensen fulgte straks efter fanget ben for af Lars og da Henrik Hansen gav et returgreb til Morten Kristensen uden at score var Glostrup pludselig i store problemer. Peter Poulsen gravede sig ned for at rette på skuden med Rasmus Kofoed. De fik scoren oppe på 48 før Morten Hedegård fik Rasmus grebet af bror Lars som keeper og David Borchersen fejede sin første bold ned til long leg hvor Slepsager tog et godt greb. Med 5 nede for 48 var skriften måske allerede på væggen men Poulsen gav ikke op og fandt en partner i Kasper Poulsen. Det så da godt ud en periode men efter Peter snittede Morten til keeper Lars med 72 på tavlen var det kun et spørgsmål om tid før Skanderborg fik de sidste gærder. Det var overraskende Søren Kirk der med sine off-skruer fik 3 af de sidste gærder – 2 grebet på grænsen. Søren Jensen svingede battet til sidst, men det var en tabt sag og Glostrup var ude for 108. Morten endte med 3 for 14 mens Søren fik 3 for 16


Martin Jensen ben for

På Sjælland faldt der ifølge Meteorologisk Institut 40 millimeter regn lørdag, så det var sådan set lidt af et under, at der overhovedet blev spillet 4 overe, hvor Husum lavede 20 for 1 mod Svanholm. Husum stillede op uden tre førende og med 10 mand. Når de bedste ikke gider spille udenbys, synes det at være rigtigst, at Husum rykker ned.

AB-Husum flyttet til Svanholm Park

Regnen havde taget så hårdt på AB`s bane, at AB og Husum fornuftigvis aftalte, at afvikle deres indbyrdes søndagsopgør på Svanholm Park.

1.division

Spændingen om de to bundplaceringer øgedes, da Ålborg hjemme slog Svanholm II med fire stående stående gærder. Køge, Svanholm II, Fredricia og Ålborg II er mest i farezonen, men Kolding kan også blive indblandet.

Resultater

Svanholm