Soranerne vender tilbage

Efter et antal år uden bane kan Soranerne nu igen indtage Gentofte Stadion.

Der skulle bygges ny ishockeyhal på Gentofte Stadion – og Soranere fik for nogle år siden inddraget både bane og træningsfaciliter. Joh, de har haft adgang tl nogle ret usle forhod til træning, men hvad angår bane har de udelukkende måttet spille udekampe

Og engang var Gentofte Stadion den fornemste bane i København og blev benyttet til landskampe m.m.

Anders Rex er glad og stolt over de nye forhold - bedste nogensinde i Soranernes historie

Så det har virkelig været et fald for tinderne i Gentofte, hvor stadionbanen og pitchen gennem tiderne blev ringere og ringere og tilsidst var frygtet som byens i særklasse værste. Den bestod af diverse koks- og kulrester løbet op af fodboldspillere. Det var virkelig med livet som indsats og med ulyst, man begav sig til Gentofte, men som oftest blev stadion alligevel inddraget til andre gøremål – og man blev reddet fra bekendtskabet med Danmarks sidste kokspitch med en gennemslidt måtte henover.

Nu er der installeret kunsttofpitch og der er lavet to dejlige træningsbåse og i løbet af nogen tid vil der også komme et lille klubhus.

Dansk Cricket-Forbund godkendte banen onsdag og den indvies søndag d. 17. juni med Soranernes hjemmekamp mod AB II.

Dansk Cricket-Forbund ønsker Soranere held og lykke med de dejlige forhold og håber på stor fremgang. Forbundet sender sammen med Soranerne også en stor tak til Gentofte Kommune – det har været en hård og langvarig fødsel, men resultatet blev til gengæld et velskabt barn.

Kommunen har nu også bevilget Soranerne en kastemaskine, så der er virkelig åbnet for godteposen efter alle de magre år.

Anders Rex udtaler i forbindelse med anlæggets godkendelse:

-Vi skylder stor tak til Gentofte Kommune og Gentofte Sportspark, som for det første har betalt anlægget og for det andet har været meget lydhøre over for sportens ønsker og behov. Også en meget stor tak til Søren Nissen fra Svanholm Cricketklub som igennem hele projektet har været en uvurderlig hjælp både teknisk og moralsk. Der skal også lyde en tak til de klubber der i den forløbne tid har hjulpet med baner til kamp og træning.
Til efteråret krones værket med et klubhus som kommer til at ligge i sammenhæng med banen og kastegården….

 

På billederne ses bl.a.Soranernes formand Anders Rex Larsen, bestyrelsesformand for Gentofte Stadion Bent Sørensen, en repræsentant for kommunen og en medarbejder fra entreprenøren måle banen op og rette de sidste elementer førend godkendelsen kunne ske.

SN

De to båse med udsigt ud over stadion

 

 

Der er shockpad i tilløb og kunstgræs på træningspitchen med sandfyldt kunstgræs udenom