Dag 2 i Scandic Cricket Challenge serien på Svanholm Park her i Brøndby, viste sig at være en blandet dag for det “nye look” danske hold. Overskyet forhold hilste hjemmeholdet som valgte at gå til gærdet på hvad der lignede et perfekt gærdespils overflade. De “unge danskere” kom hurtigt i vanskeligheder mod præcise og gennemtrængende kastning fra Mohammed Tariq Sarfaz (2 for 59) og Bilal Khan 1 for 28. De unge kæmpede tilbage i stor stil og med beslutsomhed gennem spændende gærdespil fra Kamran Mahmood (41) og Shezad Ahmed (30 ), men de blev overrumplet igen ved yderligere gærdefald til Finlands bedste kaster i kampen, Obaidullah Sadiqui, der tog 4 for 40. Tingene begyndte at se bedre ud for hjemmeholdet med spændende gærdespil fra Taha Ahmed (59) og Ali Ahktar (35) i et gærdestand på 90 , som betød at danskerne sluttede med 225 på 48,4 overs.


Ali Akhtar fra Ishøj (35) angriber

Til gengæld mistede det fornyede “Finn’s” også tidligt gærder i deres point forfølgelse. Hjemmeholdets kastere Basit Raja (4 for 28) og Sair Anjum (0 for 18) var blandt de bedste i starten. Finland var ikke villige for at lægge sig ned og dø og gærdespillerne Bilal Khan (28) og Zahidullah Sadique (28) lagde et pres oi den midterste del af halvlegen.. Danskerne kæmpede tilbage i fin stil og stod i gæld til fin kastning fra Aftab Ahmed (3 for 39), godt understøttet af spinnerne Iyhas Suami (10-2-0-16) og Suleman Arshad (2 for 26), som førte til at Finland var ude for en meget respektabel 148 på 44 overs, da Finland fortsætter med at forbedre sig fra kamp til kamp.


Topscorere Taha Ahmed , Svanholm (59) coverdriver

Holdets assistenttræner Bret Mulder, var tilfreds med resultatet, men følte, at der stadig var nogle områder at forbedre, “Som en enhed fortsætter vi medat forbedre os i alle områder af spillet og jeg var især tilfreds med de gærdestand som gærdespillerne formåede at skabe i dag. Det er et område vi har arbejdet meget hårdt på i vores træningsprogrammer. Jeg var også tilfreds med indsatsen af unge leg-spinner Iyhas Suami i hvad viste sig at være en vanskelig fase af kampen. Der er naturligvis et par områder af spillet, at vi skal fortsætte med at forbedre, ligesom vores markspil og koncentration, men generelt er vi tilfredse med den fortsatte udvikling af holdet. ”

SCORECARD


Simon Talbot får sig en snak med det succesrige par Ali Akhtar og Taha Ahmed i en vandpause


Slut for Taha Ahmed, der kastes ud


Dommer Bent Nielsen er ikke interesseret i finnernes appel