Køge Kricket Klub er en af de klubber, som af Dansk Cricket Forbund er blevet valgt til at være en fyrtårnsklub.

Derfor havde Køge Kricket Klub den 5. september lavet en aftale med de forskellige boligselskaber i Køge, om at komme og prøve og spille kricket.

Dansk Cricket havde i den forbindelse sat Frederik Klokker til rådighed for Køge Kricket Klub. Frederik Klokker havde som hjælpere nogle af Køge egne trænere.

Der mødte omkring 20 unge mennesker op til dette cricket event.

Frederik havde arrangeret cricket rundbold. De unge mennesker blev delt op i 4 hold, og spillede i alt 3 kampe mod hinanden. Det er et spil, hvor mange af spillets facetter kommer i spil. Der er samtidig fart på, så ungerne oplever det som rigtig sjovt.

Nogle af de spillere som mødte op, havde prøvet at stifte bekendtskab med spillet før. Køge har Farhat Shah, som flere gange om ugen er ude i boligselskaberne, hvor unge kan komme og spille cricket. Dette er et integrationsprojekt, som Køge Kommune har nedsat i samarbejde med Køge Kricket Klub.

Efter kampene var Køge Kricket Klub vært for pizza og sodavand. Klubben håber selvfølgelig, at sådanne arrangementer kan afstedkomme nogle flere ungdomsmedlemmer.

Ingen tvivl om at sådanne arrangementer kan være med til at skaffe flere medlemmer til de forskellige klubber. Det skal ikke kun være klubben eller DCF alene, som sørger for nye medlemmer, men selvfølge et godt samarbejde klub og forbund imellem.

Køge Kricket klub ser frem til at gentage lignende succes igen til næste år.

Dennis Seier