Har fået fri til at spille for landsholdet ved World Cup i Malaysia

To gode nyheder til dansk cricket kan vi afsløre på denne for mange blå mandag, hvor den daglige trommerum genoptages efter en god ferie.

Den første nyhed er, at Frederik Klokker har forhandlet sig nogenlunde klar til at spille med ved World Cup i Malaysia.

Den anden gode nyhed er, at Frederik fra næste sæson er klar til at vise sit værd i den danske elitedivision, efter mange års cricket på højere plan i England og Holland.

-Jeg kommer hjem for at etablere mig og min familie i Danmark, hvor jeg arbejder på at få mig en færdig uddannelse som grenkeeper i Golf- siger den 28årige fynbo.

Det er meningen at Frederik skal spille i elitedivisionen, hvis ellers Skanderborg kan blive i vores bedste række – klubben ligger i øjeblikket på næstsidste pladsen sammen med KB- er det vel den nærliggende klub at fortsætte sin karriere i Danmark på.

Med hensyn til deltagelsen på det danske landshold i Malaysia, er der et lille men- Frederik skal spille en slutkamp for sin hollandske klub Exselsior den 25. august, dette kan han også godt nå.

Men hvis Exselsior går hen og vinder – holdet skal formentlig møde det stærke VRA-hold- skal han spille semifinale den 1. september, og så kan han ikke i første omgang tage sammen med de andre landsholdsspillere, men først støde til holdet lige inden den første kamp ved World Cup den 3.september. Kommer Exselsior videre til finalestævnet den 8. og 9.september kommer han til at misse de to sidste kampe ved World Cup.

Under alle omstændigheder er det positivt, at Frederik stadigvæk stiller sig til rådighed for det danske landshold, og så kan vi glæde os over, at han til næste sæson vil være med til at sætte glans på dansk elitecricket ved sin kommende tilstedeværelse, hvor han vil pynte gevaldigt rundt omkring på de danske baner.

Jørgen Jønsson