Det lykkedes ikke Fredericia at overtrumfe Odense i dagens kamp i Fredericia og det betyder at Fredericia er isoleret nu med otte points på anden sidste pladsen i 1. division uden chance at nå op med en kamp tilbage mod Svanholm II. Det ligner en tilbagevenden til 2 division.

Martin Eskildsen i aktion for Fredericia. Fotografens kamera døde herefter så det blev ikke til meget……..

Det startede heller ikke godt for Fredericia da Odense vandt lodtrækningen og gik til gærdet og der blev tabt en chance på den første bold. Åbnere Ahmad (54) og Hashmi (53) gav ikke noget ved døren derefter og de lavede en åbning på over hundrede før Fredericia brød igennem. Til gengæld gik det væsentlige stærkere med gærdefald derefter med 4 gærder til M Sadat og 3 gærder til Martin Eskildsen. Odense var ude for 168. Det er måske ikke meget men Fredericias bane er langsom og langhåret.

Fredericia svar fik ikke den samme gode start som Odense. Steffan Maibom som plejer at blive hængende i årevis gik til en “tvivlsom” ben for dom mens Martin Eskildsen gik på en dårlig bold med en ført kant. A Qudar så ud til at blive hængende, men introduktion af spin med S Abbas fik succes, da han fik to gærder på to bolde og da Ashraf fik to hurtige gærde inklusiv Qudar, kom Fredericia i vanskeligheder. De var bagefter i scoringshastighed, så det var en for stor opgave for Jan Østergaard og M Sadat. Det var som om Fredericia havde regnet med at Odense kastede de sædvanlig mange udenoms, men i dag gjorde de ikke . Fredericia endte på 143 i deres 50 overs og manglede altså 25 points.

Martin Eskildsen snitter men slipper