Vejret var ubeskriveligt i københavnsområdet i weekenden , men tåleligt i det jyske, så turneringslederen havde været så forudseende, at lægge de fleste kampe i Jylland.

AB tog det roligt de første 25 overe ude mod Husum og havde kun omkring 45, men Omar Hayat stod derinde og ventede på Husums afløsningsbowlere, så AB endte med 179/7. Mere end rigeligt til Husum, der var ude for 106.

I Herning var det småregn og man spillede 2 x 40 overe. KB måtte have gjort sig håb om en rar hjemtur, da holdet havde fire fra Hernings top incl. brødrene Pedersen ude for 39. Også Morten Hedegård gik uden at give regnskabsførerne arbejde, men Jacob Larsen greb dagen og scorede med 104 og havde en syvendegærdestand med H. Zaman, der bragte holdet fra 123 til 208.

KB ude for 164, så det var en skidt dobbelttur. Holdet havde nok ikke forventet det store mod Herning, men nederlaget mod Esbjerg dagen forinden var nok ikke, hvad man havde håbet på.
Der er ingen forlydende om Injam’s kommentar men vi kan kun gætte at han er nede i kulkælderen…

1. division

1.division bød på det store drama, da Ålborgs sidste mand blev stokket ud på næstsidste bold, da Ålborg havde 181 som svar på Koldings indledende 182.

Forholdene var slemme i Hvidovre med langt græs og sileregn næsten hele dagen, men man gennemførte. Hvidovre 148 – Skanderborg 149/3.

Køges total 160 så pæn ud mod Ishøj, men i sieregn har kasterne ikke meget at stille op og noget kunne tyde på, at de ikke kunne holde på bolden. I hvert fald producerede Køge hele 37 ekstra og gjorde livet nemt for Ishøj, der passerede for tre gærder.