U18-spilleren Oliver Hald til prøvetræning i Sussex

Oliver Hald er netop hjemkommet fra et fire dage langt ophold i Sussex sammen med landstræner Jeremy Bray. De var derovre til prøvetræning hos Sussex Cricket Academy, som er et samarbejde mellem Sussex County Cricket Club (Sussex CCC) og England and Wales Cricket Board (ECB).
(mere…)

Stemningsreportage fra repræsentantskabsmøde 2017

Årets repræsentantskabsmøde var præget af god stemning, en til tider livlig debat og mange forslag fra salen. Dirigent Jørgen Holmen sørgede samtidig for ro og orden undervejs, så vi kom igennem dagsordenen.
(mere…)

Selvom de hacker os, er lysere tider på vej

Det har smertet mangen en københavnsk cricketleder med hjerte for ungdommen, at det har stået skralt til med miniputterne de sidste par år.

Stævner med få hold eller direkte aflysninger af miniputstævner hørte til dagens uorden.
(mere…)

Køge Danske Bank Cup: Flot vintercricket spillet af drenge og piger – med god trænerhjælp

Da Køge KK i den forløbne weekend afholdt stævne for 40. år i træk med Danske Bank, så foregik det med gode kampe og målrettede børn og trænere. Dagen blev en helt speciel oplevelse med kage og mange point, som varmede dejligt i den kolde frostklare vintertid.
(mere…)

KLUBNYT: Ungdomsarbejde forandrer praksis i cricket

Klubledere fortæller om deres nye tiltag, så du hjemme i egen klub kan prøve om det også virker for dine klubkammerater. Du er altid velkommen til at kontakte klubberne i nyhedsbrevet for, at høre om hvordan de gjorde:
(mere…)

Følg med i world touren – live scores m.m.

Når det går løs i Los Angeles fra lørdag den 29. oktober, så er der rigtig gode muligheder for at følge med i, hvordan det går vores vikinger ‘over there’.

Danmarks holdopstilling med Michael Pedersen i front til WCL4 i Los Angeles 2016

Danmarks hold med Michael Pedersen i front til WCL4 i Los Angeles


(mere…)

Masterklub Forum 2016: Kommuniker din klub? Cricket skal jo være synligt (Se Video)

I cricket har vi både gode ideer og gode mennesker, som kommunikerer på mange medier. På Forum i år vil du også møde eksperter i klubledelse. De tager alle udgangspunkt i spørgsmålet: Hvordan får du involveret hjælpere til at løse opgaver for klubben?
(mere…)

DCF VISION: Nye vinde i DCF’s organisation

Cricket oplever forandringer mange steder i 2016, og forbundet har for nyligt ansat en generalsekretær. Derfor fik vi besøg fra Det Internationale Cricketforbund (ICC Europe), som sammen med os er interesseret i at forstå fremtiden for cricket i Danmark. Visionen Cricket For Alle er anerkendt hos deres Europachef for at høre til blandt de bedste i vores del af verdenen.
(mere…)

Masterklub: Lærerne kan nemt selv undervise skolecricket, hvis de får lov

Siden skolestart i august har klubber været i dialog med DCF om skolecricket. Mange klubber har ikke tid til at stå i skolerne. Andre finder meget tid hvor de hjælper i idrætstimerne. Denne september har lærerne taget mange af øvelserne til sig, så de selv underviser. De låner stadig cricketeksperterne i de lokale klubber i Masterklub bl.a.
(mere…)

Skolecricket vinder præmie i udlandet – med kun én opvarmningskamp i DK

Skrevet af Caroline Rebien, Klostermarksskolen Roskilde.

overraekkelse-af-premier

Kan man tage på cricket-tur i udlandet uden megen cricket erfaring? Svaret er JA, et kæmpe stort JA. Kan skolerne være en aktiv medspiller i at flere spiller cricket? Tilsyneladende Ja. Men først, hvordan tager man til udlandet, på cricket-tur, som skole? Her følger en beskrivende fortælling om Klostermarksskolens tur til den græske ø Korfu:
(mere…)

©2017 Dansk Cricket-Forbund