Tredje century til en af herrelandsholdets profiler – nu lavet af Saif Ahmed

Det tegner fortsat til en lovende sæson for dansk cricket. Også Saif Ahmed, der til dagligt spiller for Svanholm, har nu scoret sine første 100 runs i år. Det skete i kampen Svanholm vs AB  søndag d. 14. maj, hvor han lavede 106 runs på 127 bolde.

(mere…)

Landets bedste ungdomsspillere dyster i kristi himmelfartsferien

Kom og kig når landets 48 bedste ungdomsspillere mødes på Svanholm Park for at dyste mod hinanden!

Både U15 vs U17 og U18 vs 19 finder sted:

torsdag d. 25. maj med start kl. 13
og
fredag d. 26.  maj med start kl. 10
(mere…)

Dagbog fra Serbien

Ivan Kristensen fra Esbjerg var på besøg hos serbisk cricket i slutningen af april og deler her sine oplevelser med os:

“Jeg er faktisk lidt stolt over at skulle afsted igen. For mig viser det at jeg gjorde det godt første gang, jeg var i Serbien sidste sommer. En af vores fælles planer var at få en af deres trænere på et trænerkursus i Danmark.
(mere…)

Aftab Ahmed har scoret sit første T20-century

Påskedag mandag d. 17. april om eftermiddagen spillede KB 1 mod AB 1. T20-kampen foregik på AB’s bane, hvor landsholdsspiller Aftab Ahmed, som til dagligt spiller for KB, lavede bemærkelsesværdige 102 runs på 55 bolde.
(mere…)

Ros fra træneren ved første åbne damesamling

Søndag d. 30. april var der indkaldt til åben samling i Fredericia for alle kvindelige cricketspillere i Danmark. Programmet for dagen var tæt pakket med seks timers cricket og store krav til deltagernes fysik. Et fokus landstræner Per Pedersen har haft lige fra start. Et par sene afbud på dagen betød at det endelige deltagerantal endte på 12.
(mere…)

Landsholdsspiller Hamid Shah i topform ved sæsonstart

Hamid Shah, der til dagligt spiller for The Hills i Irland, har scoret century for klubben i første kamp i denne sæson d. 22. april mod Pembroke. Ikke noget at sige til at han er populær i klubben – ligesom herhjemme.
(mere…)

UNGDOMSLEJR: Hollændere belejrer Danmark

Både i Brøndby og Esbjerg er der aftaler med to forskellige hollandske klubber, som ikke spiller nok i hjemlandet. De kommer til Danmark og overnatter for at møde flere danske klubber på samme tid. Maj måned bliver derved en måned, hvor klubber i Masterklub-programmet kan være lejrværter, og arrangere flere kampe til andre klubber med ungdom.
(mere…)

DGI Idrætslederpris til Bovs formand og træner Shekib Naib Khail

Det var en både glad og noget benovet Shekib Naib Khail der d. 26. april dukkede op til ‘møde’ i Aabenraa Folkehal: “Jeg troede, jeg skulle til møde om et tilskud til vores bane og var ved at sende en anden på klubbens vegne, men så ringede de fra DGI og sagde at det var mig personligt, der skulle være til stede. Og så var der bare en hel masse mennesker og så stod de pludselig dér og sagde mit navn.”
(mere…)

Serbisk træner på udvekslingsophold i Danmark

Trænerkurser er ikke bare kurser men – har det vist sig – i lige så høj grad en kærkommen chance for at netværke og lære om dansk klubcricket og -kultur. Da serbiske Bogdan Dugić var på besøg i Danmark for anden gang i den forløbne weekend for at deltage i ECB Level 2 trænerkurset, valgte han nemlig at blive nogle dage yderligere.
(mere…)

Fotokonkurrence 2017

Dansk Cricket-Forbund (DCF) afholder
fotokonkurrence fra 7. april til og med 29. september.

Vi modtager både indendørs- og udendørs motiver.
Alle modtagne fotos bliver offentliggjort* på Instagram på profilen danskcricket med hashtagget #cricketfoto2017.
(mere…)

©2017 Dansk Cricket-Forbund