Cricket på vej ud i de danske folkeskoler

Dansk Cricket-Forbund (DCF) tilbyder skoler i hele landet kursus til deres folkeskolelærere.

Lærerne har nu mulighed for at udvide deres repertoire af slagspil i idrætsundervisningen – ganske gratis!
(mere…)

Ishøj CC – klubben oplever positive forandringer

Før titelkampen i søndags oplevede Ishøj nye tiltag i 2017. Men at vinde et Danmarksmesterskab toppede mere end 40 års klubarbejde og det har betydning for klubbens selvforståelse mener klubbens spillere. Klubben har haft meget succes med ungdom, og har haft medlemsvækst de sidste par år. Så dette mesterskab har samlet både unge og gamle spillere til at støtte op om fremgangen.
(mere…)

Masterklub: Klubsamarbejde giver endnu en ungdomssamling

Efter lejre i Brøndby, Esbjerg og Køge/Glostrup fra april til juni, så tager Husum CC fat om værtskabet i august. Partnerskabet står denne gang mellem Husum og Esbjerg. De vil spille mere cricket end turneringen fastlægger.
(mere…)

Damelandsholdet til Belgien i starten af august

Så er det ved at være damernes tur til at blive heppet på! Følg med når damelandsholdet tager til Belgien for at deltage i turneringen der foregår i Antwerpen fra onsdag d. 2. til lørdag d. 5. august.
(mere…)

Kom og se når A-holdet spiller Øst vs Vest 15. juli

Herrerne spiller Øst mod Vest i Herning lørdag d. 15. juli med kampstart kl. 11.00.

Øst-Vest-kampene arrangeres for at give de allerbedste spillere i de forskellige dele af Danmark de størst mulige udfordringer ved at lade dem kæmpe mod hinanden.
(mere…)

Spændende aktiviteter for den danske ungdomselite i sommerferien

U18- og U15-landsholdet deltager i internationale opgaver i næste måned

Mange af disse spillere skal med til ICC-WCQ på Jersey


(mere…)

Breddelejr: Syd- og Midtjylland ungdom hjælpes 3 steder i ØST

Køge Kricket Klub inviterede klubber fra Midt- og Sydjylland til at starte deres lejr med gode kampe og lækker mad og drikke. Oplevelsen gav trænere og holdledere fra flere klubber mulighed for at udfordre ungdomsspillere primært i alderen 13-14 år med mange kampe. Under kampene gav det tekniske niveau nogle interessante observationer for andre ungdomstrænere at afprøve.
(mere…)

Herning vil ungdom

Vi vil ungdom! Så klart udtrykker næstformand Michael Kastberg sig. Herning CC vil ungdom, ikke fordi de er frelste, men fordi det er godt for klubben. Det giver liv, energi og lyst til at komme i klubben. Netop det er Hernings mål som klub, at være et sted som er rart at være, en social klub. Det udelukker ingen, heller ikke elite.
(mere…)

Eftertanke fra Essex-turens “udviklings-landshold”

Landstræner Bray underviser sine spillere i Essex efter kampen

Mange lyspunkter fra de unge spillere der skal til U.18-ICC WCQ på Jersey
(mere…)

Pludselig møder danske U18 håb det bedste hollandske hold i mange år

I denne uge har et blandet dansk herrelandshold taget fri fra fuldtidsarbejde og studier for, at give særligt 4 danske U18 udvalgte 3 nøglekampe i forberedelserne til deres senere VM-kvalifikation i juli.
(mere…)

©2017 Dansk Cricket-Forbund