Et friskt pust – nej en stormvind

2x Svanholm 1 x Bov danske ungdomsindemestre

Juniorrækken

De etablerede juniorer vokset op i det danske miljø fik sig en gevaldig og særdeles ubehagelig overraskelse.Ja man kan roligt sige – ikke bare for at være morsom – at de fleste af dem nærmest virkede deciderede bovlamme, da de blev konfronteret med juniorholdet fra Bov, der alle for første gang deltog i et indemesterskab.
(mere…)

Selvom de hacker os, er lysere tider på vej

Det har smertet mangen en københavnsk cricketleder med hjerte for ungdommen, at det har stået skralt til med miniputterne de sidste par år.

Stævner med få hold eller direkte aflysninger af miniputstævner hørte til dagens uorden.
(mere…)

Køge Danske Bank Cup: Flot vintercricket spillet af drenge og piger – med god trænerhjælp

Da Køge KK i den forløbne weekend afholdt stævne for 40. år i træk med Danske Bank, så foregik det med gode kampe og målrettede børn og trænere. Dagen blev en helt speciel oplevelse med kage og mange point, som varmede dejligt i den kolde frostklare vintertid.
(mere…)

Nye landsholdsdragter

Nu er de nye landsholdsdragter kommet og klar til division 4-turneringen i Los Angeles. De fleste af landsholdsspillerne var til træning i går og fik her udleveret hver deres pakke med tøj i friske danske farver.
(mere…)

DCF VISION: Nye vinde i DCF’s organisation

Cricket oplever forandringer mange steder i 2016, og forbundet har for nyligt ansat en generalsekretær. Derfor fik vi besøg fra Det Internationale Cricketforbund (ICC Europe), som sammen med os er interesseret i at forstå fremtiden for cricket i Danmark. Visionen Cricket For Alle er anerkendt hos deres Europachef for at høre til blandt de bedste i vores del af verdenen.
(mere…)

Masterklub: Lærerne kan nemt selv undervise skolecricket, hvis de får lov

Siden skolestart i august har klubber været i dialog med DCF om skolecricket. Mange klubber har ikke tid til at stå i skolerne. Andre finder meget tid hvor de hjælper i idrætstimerne. Denne september har lærerne taget mange af øvelserne til sig, så de selv underviser. De låner stadig cricketeksperterne i de lokale klubber i Masterklub bl.a.
(mere…)

Svanholm drengemester i stævne uden jyder

1-drengefinale-og-kb-skanderborg-005

Wahid Mahmood tager et Ishøj-gærde

……………………… Sidste år blev Horsens dansk drengemester, men i år er der tragisk ikke et eneste jysk hold med – i nogen af finalerne. Men det kan kjøvenhaverne ikke gøre for og de afviklede det første af deres DMer søndag på Svanholm Park. Svanholms drengepiller Sami Ahmed, der ikke blev fundet god nok til drengelandsholdet i år, var god nok til at vinde drenge-DM for sin klub og blive man of the match i årets drengefinale mellem Svanholm og Ishøj. Han åbnede og scorede på sine første 11 bolde 28 points og hjalp Svanholm til 52 efter de første seks overe, hvor han gik med 36 på tavlen. Det blev en helt anden snak, da Ishøj fandt sine spinnere frem og Svanholms følgende gærdespillere blev langt mere forsigtige. Med 28 på 28 bolde fulgte anføreren Zeshan Shah, mens den langt mere afdæmpede, men også yderst korrekt spillende Abdullah Mahmood holdt halvlegen ud med 28 not out på 62 bolde. 135 på 32 overe kunne det blive til. 1-drengefinale-og-kb-skanderborg-004

Svanholms keeper Adyan Hussain måtte til tider langt ud

……………………. Ishøjs fastbowlere var langtfra dårlige, men de stødte ind i en Sami Ahmad, der hæmningsløst slog på alt. Det bliver interessant, når han engang skal batte sammen med sin bror landsholdsspilleren Saif Ahmad. Ishøjs træner Sami Ullah – søn af formand Asmat – var forståeligt ret stolt af Zoriat Shah, der for første gang i en kamp kastede spinnere og som gjorde det godt med 3 for 2, Moez Raza 2/33 og Saad Rafi 2/27. Begge hold havde en alenlang hale. Svanholms fem sidste producerede 12, Ishøjs syv sidste lavede 5 Ishøj havde ikke besvær med at passere omkring 120 i lørdagens semifinale mod AB. Der stod holdets og drengelandsholdets anfører Nabil Akhtar inde og holdt sammen på det. Men her kantede han den syvende bold, han modtog – fra Musa Mahmood – til keeperen. Det var et setback, som Ishøj aldrig kom sig over, selvom Hassan Akhtar (30 på 43 bolde) og Moez Raza (16 på 46) gjorde deres yderste. Men da de to var ude ved 61 blev det til en procession og Ishøj var ude for 79 på 26 overe. Sami Ahmed kom til som offspinner, da der var hul – og han endte med 4/ 11, Rehman Mahmood 2/8, Wahid Mahmood 2/18.   1-drengefinale-og-kb-skanderborg-035 Svanholms drengevindere. Stående øverst fra venstre: Wahid Mahmood, Saqib Noor Manzoor,Sami Ahmad, Zeshan Aslam (anf), Ali Babar, Abdullah Mahmood. Forreste række: Rehman Mahmood, Musa Mahmood, Sami Ahmad, Adyan Hussain (keeper) og Harris Razwan . 1-drengefinale-og-kb-skanderborg-026 Ishøjs sølvvindere bestod af Nabil Akhtar, Hassan Akhtar, Moez raza, Azeem Khan, Saad Rafi, Harron, Altas, Zoriat Shah, Ali Shah, Basit Shah, Manzoor Khan, Jabran Khan. Træner Sami Ullah t.v. 1-imgp4327

ABs broncevindere

1-drengefinale-og-kb-skanderborg-011 Man kan godt forstå, at Sami Ahmad bliver i tvivl. Hvad lønner sig bedst? At tage mod den fremstrakte hånd fra DCFs nye generalsekretær Jan Munkholm, der fungerede som præmieoverrækker eller hånden fra svanholm-formanden og DCF bestyrelsesmedlem Søren Henriksen

Efter drejebogen…..(med video)

Video Hernings halvleg

Video Skanderborgs halvleg

De havde skrevet noget om at solen kom i løbet af dagen. Det gjorde det sådant set men mere eller mindre efter kampen mellem Herning og Skanderborg var overstået. Der sad Herning holdet og uddelte bøder mellem spillerne og der var mange…..det var en dag med fejl men hvor Skanderborg begik færrest. Skanderborg var som nævnt i går uden landholdsanfører Michael Pedersen, der er skadet men skaden er ikke lysken som er brudt op igen men en ny skade i baglåret. Michael er dog fortrøstningsfuld om at blive klar til turen til USA.
(mere…)

Ingen overraskelse

Det var det skønneste sommervejr som omkransede Esbjerg til dagens kamp mod Husum. Kampen var sat tidligere end programmet så banen var våd fra duggen. Husum manglede en del profiler så de var svækket til dagens kamp mod et fuldt besat Esbjerg hold. Husum valgte at gå først til gærdet med Lars Flemming Boldt som fremfører, men i dag forsøgte han at angribe Van Zyl svingbowling for tidligt og sendt bolden opad og blev grebet. Esbjerg gjorde hurtig mere skade derefter da Warmer og Hauke Müller begge blev fanget benfor. Jürg Krüger og Finn Kleissl fik stabilitet tilført men ikke for længe. Finn Kleissl gav et simpelt returgreb til NG Nielsen. Flemming Wiese kom til  og fik tillagt 24 points til totalen før Jürg blev grebet. Herefter gik det lidt stærk. Khan blev i den ene ende mens gærderne faldt i den anden. Husum blev kastet ud for bare 83 på godt og vel 2 timer. NG Nielsen endte med at tage 3 for 28.
(mere…)

Kampen mod elementerne…….(med video)

Video Svanholms halvleg

Video Skanderborgs halvleg

Her i dag var det en anden Skanderborg man så ved ankomsten til morgen til kampen mod Svanholm. Det havde regnet meget i løbet af natten og Skanderborgs bane efter festivalen er hårdt presset og har det svært med regnmængder. Så det var nødvendigt at flytte grænsen et par steder hvor der stadig frit vand. Med vejrudsigten i mente og forsinkelsen blev kampen afkortet til 2 x 20 overs. Svanholm vandt lodtrækningen og gik til gærdet.
(mere…)

©2017 Dansk Cricket-Forbund