561975_731046930245396_380384757_n

Den kun 16-årige Lavanish Premachandran udtaget til A-truppen

Der er nok hele 5 personer der kan tillade sig at være stolte over at Sports Akademy Viborg, allerede i det første leveår har fået et positivt bevis på akademiet berettigelse.

DCFs senior-landsholdskomite har fået øje på den snart 17-årige, nu Herning og- Viborgspiller Lavanish Prem, som de nu har indrulleret i landsholdstruppen.

De 5 der kan være stolte er naturligvis Lavanishs gamle klub Horsens, Lavanish selv, træner Lars Hedegaard, Viborg CC ved Ove Dalsgaard, og Sports Academy Viborg, ved Martin Schmidt.

Lavanish indeholder det der skal til, hvis man vil helt frem i første geled. Han er viljestærk, er lydhør, og så har han også den ro, der ofte kendetegner en god gærdespiller. Der er ingen tvivl om, at han allerede i den kommende sæson vil udvikle sit spil yderligere i klubberne Herning og Viborg samt ved alle de kommende elitesamlinger og andre elitære opgaver han bliver tildelt.

Hvis Lavanish kommer i spil på landsholdet til sommer vil han være en af de yngste spillere nogensinde. Kun Frederik Klokker, og Amjad Khan, vil i så fald være at sammenligne.

I øvrigt ser det meget positivt ud med hensyn til den kommende belægning på Sports Academy Viborg i den nye sæson til sommer, hvor der er yderligere 4 unge talenter der søger ind.

 Jørgen Jønsson