Sæsonen er begyndt nu officielt ved starten af pokalturneringen i weekenden. Ingen kunne klage over vejret for åbningsweekenden med blå himmel og sol, dog var det måske ikke lige varm med blæst hist og pist.

I Fredericia fik man besøg af Husum. Husums hold er snart ikke til at kende hvor unge spillere nu dominerer. Hauke Müller er stadig med mens bror Gerrit har en lysken skade og er ude i min. 4 uger. Spillere som Henning Dau og Mark Brodersen er holdt mens man har tilgang af Morten Busch. I stedet må Husum sætte lid til Finn Kleissl, Lars Flemming Boldt og Kasper Blumenau. Fredericia ser ikke anderledes ud, dog kniber det for Jan Østergaard at følge med.


Finn Kleissl fik en lang bold fra Martin Eskildsen

Husum 224 for 7 (40 overs) Lars Flemming Boldt 66, Kasper Blumenau 44, Morten Busch 31, Flemming Wiese 26,
Peter Østergaard 6-1-26-3,

Fredericia 133 all out (33 overs) Kent Pedersen 27, Finn Kleissl 8-1-26-4,


Peter Østergaard smed en langsommere bold som Hauke Müller ikke fangede med et forventet resultat

Kolding var i Esbjerg og kunne kun lave 83 +20 points som Esbjerg passerede for 3 tab. Koldings nye udenlandske træner kom først til klubben i dag. Esbjerg har mistet 3 profiler. Hamad Zaman spiller ifølge rygtet i Herning mens Mads Schmidt er flyttet til Glostrup og Z. Shah er gået tilbage til Svanholm. Til gengæld Har Esbjerg fået gang i et par tidligere spillere.

I Glostrup fik man den overraskelse at både Albertslund og skotske gæster fra Helensburgh ville spille på samme tid. Ingen har læst turneringsprogrammet på nettet og DCF havde glemt den private kamp. Derfor kom Glostrup til at spille 2 kampe på samme dag og vandt begge!

“Albertslund tog til gærdet og efter en rolig start var de 30/1 efter 10. En meget ujævn outfield samt en ikke-fornuftig markpræstation fra Glostrups side, resulterede i at Albertslund endte på hæderlige 230/7 (+20) efter 40. M. Atif 96 – A. Ahmed 2/30. Der kunne vel nemt noteres 5 drops i marken.
Glostrup åbnede med Martin(70) & Shehzad(40) der begge spillede sikkert og tog alle de en