Der sker noget i den hæderskronede jyske cricketklub

Det bliver et stort år for Kolding Cricket. Deltagelse i vores bedste række for første gang i klubbens historie. Flere hædersbevisninger følger med, når der er grøde i en forening, der gør et stort stykke arbejde både socialt og elitært.


Koldings nye træner Mitchall Smith

Koldings nye træner Mitchall Smith

Den nye træner er på plads og ankommer om en lille uges tid. Han hedder Mitchall Smith, og er 29 år gammel og kommer fra Sydney, og har spillet for Terrigel-Matcham CC i Australien. Han har spillet siden han var 10 år og er åbningsgærde, hvor han har spillet for sin nuværende klub siden 2008. I 2011 spilede han en sæson i England, og han vil bruge sin cricketviden og ideer fra sine mange års erfaringer som en god spiller og sin ”Level One Cricket Coaching Qualification”.

Dette i samarbejde med klubbens øvrige daglige trænere og de ugentlige skolebesøg, samt individuelle træningspas håber klubbens bestyrelse vil være med til at udvikle foreningen yderligere.

Mr. Jeya fortjent hædret

Han bliver vist altid kun omtalt som Jeya, det er også langt det nemmeste. Hans efternavn er Subramaniam, og han har betydet utroligt meget for klubben de sidste mange år, som en meget uundværlig altmuligmand, hvor der ikke eksisterer et job, der bliver for lavt til ham.

Fortjent hæder til Mr. jeya

Fortjent hæder til Mr. jeya

Vi giver ordet til KIFs Hovedafdelings-formand Jørgen Lindballe, der i sin hyldesttale til årets leder i Kolding Jaya sagde ” Du har som mangeårigt bestyrelsesmedlem udført et kæmpe arbejde, og med din store pondus – hvad mente han dog med det?- har du vist vejen for vigtigheden af integration på tværs af etniske og kulturelle forskelle, og hvor du har en stor andel for at have skabt en stor gensidig forståelse for dansk foreningskultur, og har dermed haft stor indflydelse på den gode udvikling cricketafdelingen har gennemgået de to sidste år” sagde Jørgen Lindballe blandt andet.

Jeya har også været utrættelig i sin sponsorjagt, og ikke mindst plejen af disse, har gjort, at klubbens aktivitetsniveau har været så relativt højt de sidste par år. Ved siden af fungerer Jeya som regnskabsfører, for senior og ungdom året rundt samt koordinator og indpisker for både senior-og ungdomshold. At han også passer klubhuset og materiel blot som en biting i hans mange gøremål for klubbens trivsel.

Klubbens førstehold også hædret for oprykningen

I foråret var klubbens førstehold oppe på Koldinghus for at blive hædret med oprykningen til den bedste række, samtidig med at klubbens ungdomsspiller Rasmus Kirkmand også blev hædret for hans debut på U-15.landsholdet.

Jørgen Jønsson