Flot sejr til det danske A.landshold på Guernsey i den første kamp

Flotte comebacks og debut til 3 spillere

Det danske A.landshold spiller i øjeblikket 2 kampe på Guernsey som et led i forberedelserne til ICC World Cup Division 4 i Malaysia til efteråret.

I den første kamp i går fik både Leif Slebsager og Andy Lambert et fornemt comeback på landsholdet. Jeg husker ikke helt hvor mange år det er siden de to spillere sidst spillede på det danske landshold, men begge havde i hvert tilfælde ikke glemt det internationale spil.

Leif Slebsager bowlede som i ungdommens vår og tog 2 gærder for 17 på sine 7 overs, og Andy Lambert battede fortræffeligt ved at score 37 points i den vindende halvleg, da vi passerede Guernseys total på 153 points for tabet af kun 3 gærder.

Det mest positive var måske, at Svanholms Taha Ahmed, som i år spiller mere afslappet og med stor tro på sine egne slag., debuterede på landsholdet med at blive topscorer med 66 points som åbningsgærde.

Se flere billeder fra kampen her

Omkring den anden kamp mod Guernsey, har vi kun hørt sporadisk på ”vandrørene”, at vi kom ud i stærk modvind og mistede de første 6 gærder for under 30 points, men at det lykkedes for det danske hold, at batte op til 150 points i en kamp der blev kortet ned.

I stedet for alle superlativerne vælger vi at vise scorecards :

 

Jørgen Jønsson