Jonas Henriksen bowlede endnu engang fremragende

Jonas Henriksen bowlede endnu engang fremragende

 

Selv om vi endnu engang blev den lille og tabte klart til Scotland, var der flere lyspunkter at få øje på i denne kamp

Vi valgte endnu engang at hoppe ind i Løvens hule, vil nok mange herhjemme sige, da vi frivillig gik i marken først. Men undertegnede tror, at de to meget kompetente trænere Jeremy Bray og Frederik Klokker har ment, at hvis vores U.15.spillere skal lære at spille mod de bedre, på den rigtige måde, så skal vi også lære at komme i stormvejr og overleve. Om det lykkedes, kan man vel næppe påstå, men der var jo heller ikke mange der reelt troede på at vi kunne slå Scotland.

Scotland scorede hele 301 for 8 på de 50 overs, og igen kunne man konstatere, at vi måske har turneringens skarpeste og mest økonomiske bowler i Jonas Henriksen, Svanholm, der i de første 4 kampe har bowlet med god fart og præcision og med en økonomi-rate på ca. 3,5 pr. overs. I dag snuppede Jonas de to åbningsgærder og endte med et så fornemt resultat som 2 gærder for 34 på sine 10 overs. A.Ul. Hassan, KB og Nabil Akhtar fra Ishøj tog hver to gærder, om end Hassan var en dyr herre, og kostede 76 points på sine 8 overs. Nabil Akhtar tog sine 2 gærder for kun 28 på 6 overs.

Thabanish Prem var også en positiv overraskelse ved gærdet

Thabanish Prem var også en positiv overraskelse ved gærdet

Positivt vi næsten var i stand til at batte alle overs ud

Jonas Henriksen og Thibanish Prem, Horsens, var de store spillere for det danske hold ved gærdet- Jonas Scorede 55 på 87 bolde, Thibanish 49 på 68 bolde. Begge spillere gjorde det virkeligt godt, og selv om de resterende gærdespillere til sammen kun formåede at lægge små 50 points på tavlen, så det faktisk ud som om, at parolen med at blive inde i alle 5o overs stort set for en gangs skyld blev overholdt. Dette takket være især Ishøjs lille talentfulde allrounder Nabil Akhtar, der som en af de sidste ikke ville give sig, og virkelig levede op til aftalen med at blive derinde, Nabil scorede 22 not out på sine 52 modtagne bolde, men var som nævnt stærkt medvirkende til at holdet holdt stand næsten hele vejen ud. Vi scorede 197 for alle og tabte således med 104 points. Men indsatsen, trods det klare nederlag var sådan set udmærket. Pilen peger forhåbentligt på, at det danske hold måske kunne slutte pænt af mod Jersey, uanset om det bliver til det femte nederlag, eller om at vi mod forventning måske slutter af med en sejr?

Rygterne fortæller, at mange af de internationale trænere/ledere mener, at i Jonas Henriksen, har det danske hold en af de allerbedste bowlere i turneringen.

Jørgen Jønsson