DSC_0458

Koldings grand old man Lars Peter Nielsen og klubbens træner fra Sidney Michel Smith ser glade ud efterhånden som arbejdet skrider frem i Kolding

Fire cricketanlæg blev opgraderet/nyanlagt i den forløbne uge. En karavane med rendegraver, dumper og alt til faget henhørende incl. diverse lastbiler lastet med kunstgræsmåtter kørte fra Kerteminde til Kolding og hjem igen mandag og det lykkedes for første gang i kunstgræsmåtternes tid at anlægge to kunstgræspitche med over 100 km.s afstand på en dag, hvor regnen ved at trylleslag ikke faldt på de tider og de steder, hvor der blev lavet baner. Ellers havde det ikke været muligt. Men der blev arbejdet hårdt af den ansvarlige englænder, en dansker og to polakker uden hensyn til diverse 11 timers regler.Karavanen kørte fra København kl. 5.00 morgen og var hjemme igen ved 23. tiden.

DSC_0452

Kertemindes grand old man Poul Juel Winther glæder sig over Kertemindes nye kunstgræspitch

Tirsdag fortsatte karavanen om morgenen til AB og ligesom i Kerteminde og Kolding afslørede udgravningerne, hvorfor de forskellige klubber har eller ikke har haft problemer gennem årene. I Kolding var der et stort lag rødgrus og næsten intet slaggelag i den nedsunkne rødgruspitch – og klubben har haft problemer med vandgennemtrængelighed gennem årene. Kertemindes rødgruspitch var forskriftsmæsigt med et ikke for tykt rødgruslag og et fint slaggelag og Kerteminde har aldrig haft pitchproblemer. AB derimod indeholdt et voldsomt lag rødgrus, som vandet har haft problemer med at trænge igennem.

DSC_0451

Udgravningen på AB afslørede et voldsomt nedsunket lag rødgrus og et beskedent slaggelag.Intet under at der har været aflyste kampe.

DSC_0469

Karavanen i gang på AB

DSC_0464

Sådan ser en glad cricketkasserer ud. Efter mange års forgæves forsøg er det lykkedes Lars Peter Nielsen, Koldings kasserer til at få Kolding komune til at spytte penge i en kunstgræspitch. Også så gik han i øvrigt hjem og skrev en leder til klubbens hjemmeside om, hvordan man formoder en cricketspiller i al almindelighed agerer. Den må læses på Koldings velredigerede hjemmeside.

DSC_0477

Onsdag var det så tid for karavanen til at gå gang i Taastrup. Desværre lykkedes det her en kommunal parkchef at udskyde projektet, idet han, da karavanen var ved at køre ind, krævede køreplader lagt ud udenfor grænserne på en skolefodboldbane, der ligner noget, som selv ikke Døllefjelde Musses fjerdehold i fodbold ville spille på. Så karavanen var arbejdsledig i længere tid, men Taastrup kan glæde sig til to nye træningspitche på kunstgræs på banen ved Torstorpskolen de første dage efter pinse. Der er ikke penge i år til at lave en kampbane til Taastrup, men der er gode udsigter til at klubben får en sådan næste år på et meget velegnet areal i Hedehusene. Altså træning og kampbane to forskellige steder – men det skal nok kunne gå.

DSC_0448

Kerteminde fik renoveret sin parkeringsplads samtidig med overskydende grus. Der er store planer med klubhuset i baggrunden. Cricketklubben og en motorcykelklub deles om huset og de har nu i fællesskab projekteret udvidelse og renovering af det gamle veltjente hus for en halv million, som de er optimistiske med hensyn til at få støtte til.

DSC_0446

Snart vil denne hjemmesnedkerede udbygning, der har huset regnskabsførerne i Kerteminde i årtier, være fortid og erstattet med en arktikettegnet udbygning til omkring 50 mennesker, der også skal rumme regnskabet.

DSC_0472

Nok en glad cricketmand. Her cricketformanden i AB Mikkel Grøn. Ingen har kæmpet så hårdt og så forgæves så længe som han for en kunstgræspitch gennem årene. Utrolig at han har stået det igennem Intet under, at han er glad for det er ham, der har sørge for at få tæppet ud og ind i forbindelse med de mange ungdomskampe og samtidig skulle høre på brokket over ABs upålidelige tæppepitch fra diverse gæstehold og sikkert også hans egne 1. holdsspillere.

SN