Husum har netop indviet deres dejlige to nye indendørsnet i hallen på Den Danske Skole (se billederne), som klubben er så heldig at kunne råde over meget ofte i vinterhalvåret.

For nogen tid siden fik Husum lavet sin kunstgræspitch, så man må sige, at klubben ikke ligger på den lade side på grund af nedrykningen. Tværtimod virker det som om den nye tilværelse har inspireret Husum til en ny opvågning

Og i disse dage er der ved at blive rejst tre nye indendørsnet i en af de ni (!!!) sportshaller, der er knyttet til Viborg Stadion og som benyttes af bl.a. håndboldklubben og akademiet.

Det er så heldigt (for cricket altså), at en af disse haller i sin tid blev bygget som en 20 x 38 meter hal, således at den nu om stunder, hvor håndboldspillerne er særdeles forvænte, meget sjældent benyttes til håndbold pga. de manglende 2 meter i længden. Dermed er der mulighed for at cricket kan komme til.

Olympia Viborgs indendørsanlæg åbner officielt, når DCF lægger nogle ungdomstræninger til Viborg mellem jul og nytår.

Dermed gives der nye muligheder for indendørstræning for DCF i Jylland. Hidtil har det kun været Herning, som kunne benyttes til træning for en større gruppe – hallerne i Skanderborg og Esbjerg er af ældre dato og rummer kun et net hver og marktræning er således næsten udelukket.

 

 

Husums to nye indendørsnet

.

Herning råder nu om stunder over tre net i det dejlige Holingcenter, så sammen med Viborg bliver området et indendørscenter. At lave haller og halfaciliteer er noget jyderne kan.

 

SN