Husum tog i mod Kolding i 1 division.

Videohighlights Husum

Videohighlights Kolding

HUSKOLD01

Banen hedder jo nu MCG………..

På forhånd var det givet at danne kamp vil være lige mellem to gode hold, der har både vundet og tabt i år i 1.division. Husums bane er som bekendt stor men lynhurtig, da den er passet og plejet samt klippet kort. I dag var ingen undtagelse. Vejret var allerede meget varmt og der var en forventning om at vinderen af lodtrækningen ville gå til gærdet for at gøre markholdet møre i det varme vejr, hvor det er endnu varmere inde på banen.

Kolding vandt lodtrækningen, men overanskende sendte Husum til gærdet. Det så ud et kort øjeblik for at være en klog beslutning, da Jannick Wiese snittede sin første bold til keeperen Christo Botma med kun 6 på tavlen. Men Lars Flemming Boldt var i god form og fandt hurtigt hullerne i marken, hvilket gav en stribe grænseslag og en god scoringshastighed. Der var allerede 50 på tavlen bare efter 6 overs. Med 97 på tavlen faldt partneren Warmer og veteranen Hauke Müller kom til. Han varede ikke længe, men snittede ellers hvad der ville være en udenom til keeperen. Det fik Finn Kleissl til gærdet og ham og Lars Flemming byggede et gærdestand op. Kolding var faktisk meget hjælpsom, da deres markspil var under standard. Dertil kom at bolden ramte Christos hjelm liggende på jorden = 5 strafpoints og vi oplevede også det absoute maksimum på en free hit. Minik Pedersen kastede en fuldsejler over hoften til Finn, der sendte den næsten på jernbanen. Den efterfølgende free-hit endte næsten samme sted. Det varede ikke længe før Lars Boldt nåede sin century med 18 grænseslag. Da Finn sendte bolden i hænderne på ViJay havde Husum 254 for 4 på 34 overs. Det lignede en total på 400. Gerrit Müller spillede sin første kamp i år, da fodbold holder pause. Han er kendt for gode halvlege, men ikke i dag. Han og de efterfølgende spillere klaskede bolden i luften og i stedet for den store total var Husum pludselig ude for 315 på 45 overs. Nandrajog kom derved at tage 5 gærder for 56. Det var stadig en stor total, men ganske opnåelig på Husums hurtige bane. I pausen skete der et uheld hvor Lars Flemming trådte forkert på vej ud af omklædningen. Det betød at han slet ikke kom i marken men måtte på skadestuen, hvor de heldigvis ikke fandt noget alvorligt end en forstuvning. Husum manglede derfor en kaster.

Koldings halvleg kom ikke ud af startklodserne på samme måde som Husum. Begge åbningsgærder fandt grænserne på den store bane, men ikke i den store tempo. Christo kunne ikke finde storformen frem igen og gav ellers en simpel returgreb til Finn Kleissl med 54 på tavlen. Det var Minik der dominerede indtil han blev grebet på long-on grænsen af Gerrit og partneren Fentern kiksede også sit slag så Kolding var 101 for 3. Martin Pedersen overtog styrerollen og sammen med Stefan Langholz fik Kolding fremad på tavlen også godt hjulpet af sløset markspil fra Husums side. Kolding var ved at komme ovenpå, da Stefan unødvendigt blev grebet på grænsen. Kirkmand overtog hans rolle og Kolding var stadig med i kampen. Vendepunktet kom da Martin dummede sig og blev grebet. Så gik gassen, for ingen andre kunne udfylde den bærende rolle. Gærderne begyndte at falde og Kolding var ude med 270 på tavlen. Renald Buss blev Husums bedste kaster, da han kastede alle sine bolde på gærdet og han endte med 4 for 32.

Det var en god kamp med masser af points spillet i varmen med en god atmossfære uden problemer for dommerne. Der blev tabt nogle greb, men det var altså varmt og det gør det svært at altid holde koncentrationen, især for de unge spillere.

PP (billeder mv. imorgen)

HUSKOLD02

V Kumar c G Müller b R Buss 4

HUSKOLD03

P Warmer b S Langholz 19

HUSKOLD04

MC Fentem c M Hüpfel b R Buss 10

HUSKOLD05

J Wiese c C Botma b Martin Pedersen 0

HUSKOLD07

Hans C Madsen i aktion. Det ser ud til at være hårdt arbejde men HC er jo 56 år og har været på en cricketbane i 50 år. Det er min sidste sæson siger han – jeg vil afslut den med maner efter min sygdom………

HUSKOLD10

Lars Flemming Boldt 4 – en af 18 stk!

HUSKOLD11

Lars Flemming Boldt 4

HUSKOLD13

Steffan Langholz i aktion

HUSKOLD14

pre pharmacy courses online Hauke Müller, nu 52 år i aktion med battet

HUSKOLD15

Et eksemple på markspillet hos Kolding hvor Lars F. Boldt slipper med skrækken

HUSKOLD17

H Müller c C Botma b S Langholz 10

HUSKOLD19

Det gik hårdt ud over tøjet.

HUSKOLD21

Finn Kleissl 6

HUSKOLD23

Vendepunktet for Husums halvleg F Kleissl c V Kumar b R Kirkmand 74

HUSKOLD25

Kort efter Finn Kleissls afgang gik det galt igen, LF Boldt c BR Madderi b N Nandrajog 125

HUSKOLD27

Gerrit Müller i aktion

HUSKOLD28

Renald Buss 4

HUSKOLD30

R Buss c BR Madderi b N Nandrajog 22

HUSKOLD32

G Müller c S Langholz b N Nandrajog 20

HUSKOLD34

Om det har hjulpet Jürg Krüger med at bære briller kan diskuteres. Bolden gik i hvert fald ikke i den tiltænkte retning. – J Krüger*+ c R Kirkmand b V Kumar 3

HUSKOLD36

H Albertsen c C Botma b N Nandrajog 3

HUSKOLD38

M Hüpfel c Martin Pedersen b N Nandrajog 3

HUSKOLD41

C Botma*+ c and b F Kleissl 24

HUSKOLD43

Minik Pedersen 6

HUSKOLD45

Minik Pedersen 4

HUSKOLD47

Enkelte tætte situationer opstod nu og da

HUSKOLD48

Minik Pedersen c G Müller b R Buss 57

HUSKOLD50

Martin Pedersen 6

HUSKOLD52

Hauke Müller i aktion

HUSKOLD55

Steffan Langholz 4

HUSKOLD57

P Warmer i aktion

HUSKOLD58

Et eksempel på Husums markspil hvor Martin Pedersen slipper

HUSKOLD60

Her var Stefan Langholz måske heldig hvor markspilleren (vi nævner ikke navne) var kommet for langt ind på banen.

HUSKOLD53

Martin pedersen 4

HUSKOLD62

Martin Pedersen 6

HUSKOLD64

R Kirkmand 4

HUSKOLD66

Martin Pedersen c F Kleissl b G Müller 66

HUSKOLD68

SS Olsen c R Buss b H Müller 0

HUSKOLD70

R Kirkmand b G Müller 32 – ja regnskabet tog fejl, det er Jannick Wiese der kaster.

HUSKOLD71

V Kumar c G Müller b R Buss 4

HUSKOLD73

N Nandrajog c P Warmer b F Kleissl 1