svanholm-esbjerg og hollands under 12 besøg 010

Man kan altid diskutere om et ikke særligt ophidsende billede og ikke helt aktuelt er bedre end intet billede,men DCFs fotografer holdt fri søndag, så vi snupper fra lørdag: Sahadat Riaz, Svanholm II mod Esbjergs hardhitter Henrik Øre.  Esbjerg fortsatte søndag på KB.

 

 

Tæt kapløb i toppen af 1. division- hollandsk lilleputbesøg

 

Vi skylder Esbjerg en undskyldning. I går dømte vi dem ude af kapløbet til elitedivsionen efter nederlaget til Svanholm II, men det er de langtfra.

De er ganske vist lidt bagud. AB og Albertslund har begge 10 points for 7 kampe, mens Esbjerg har 8 for samme antal, men Esbjerg har et rimeligt nemt slutprogam og burde gentlig ikke tabe flere kampe.

Af de hold, der kan rykke op, er Kolding fortsat ikke uden chance, selvom holdet med 8 turneringspoints for 8 kampe er længst bagud af de mulige oprykkere.

Søndagen var fri for kampe i elitedvisionen, da landsholdet er ved at rejse til Singapore, så det gælder 1. divsion, hvor der var tre kampe.

Esbjerg havde ikke problemer med KBs andethold på KB. Var banen ligesom i mandags er den ikke til at spille ordentlig cricket på. Tæt uslået overvandet græs, der skal være frisk til FCK vender tilbage. Og så bliver det slået.

KB II kæmpede med at få bolden over græstoppene og lavede 103 på små 43 overe med H. Sheick som topscorr med 35. Kaspr Rubin 4/23.

Craig Knight foldede sig ud for Esbjerg med 60 på 64 bolde og Henrik Øre har også slagkraft (27 på 34).

Esbjerg passerede for 3 gærder og holdet besidder et godt kasteangreb og bør derfor ikke afskrives.

Den umiddelbert mest lovende kamp stod på AB, hvor oprykningskandidaterne AB og Albertslund mødte.

Men spænding var der intet af, for Albertslund er i den grad afhængig af M. Aatif producerer. Det gjorde han ikke, da han mødte Abs gærdeæder Kiyani og Albertslund var ude for 94. J. Ali bedste kaster for AB med 4/18.

AB havde indledt med 197. Fazan Ahmed holdt butikken kørende med 65 på 107 bolde og M. Atif tog 3 gærder for 39 for Albertslund. Store forhåbninger havde Alberslund haft til come backet af den tidligere landsholdssspiller Rohit Kanaiya med en lang fortid i Glostrup og Svanholm og uden betrædelse af en cricketbane i omkring 3 år.

Men man hiver ikke pludselig en omkring  45årig old boy ud af ”retirement” og får mirakler. Det lære Albertslund da. Mere gund til glæde hos Albertslund burde det volde, at man havde hevet egnprodcuerede spinnner  Bilal Khan ud af sit retirement. Han hører stadig til gruppen af ungefor tabte talenter og viste her sit værd med 2 for 28 på små 10 overe.

Taastrup fortsatte sin pinefulde tilværelse i 1. division. Igen indkasserede holdets kastere en jysk fantomscore, her 311 af Skanderborg II med M. Bastrup som bedste med 79 og tidligere Fredericiakeeper V Sasitharan 49.

Taastrup holdt faktisk det fornødne scoringstempo og havde 150 på ca.halvdelen af overne – der var bare den hage ved det, at da var alle ude. U. Shabbir producerede formentlig den bedste Taastrup-score indtil nu i divsionen med 54 på 40 bolde.

Man kan da godt forstå, at Koldings cricketformand Peder Pedesen gav udtryk for sin overvældende begejstring over at få besøg af Taastrup. De er nemlig så flinke og rare og samtidig får de modstanderne til at ligne en million. Sådanne nogle gæster er værd at samle på.

SN

 

 svanholm-esbjerg og hollands under 12 besøg 008-002

Hollandske Quick havde sendt deres U 12 hold til Svanholm Park i 3 dage,  hvor værterne vandt “4 kamps turneringen” med 3-1. AB slog også gæsterne.