Kolding første sejr og ny nedtur for Taastrup

  DSC_0079    DSC_0069   

Øverst nydeligt offdrive fra Svanholm Imran Raja Khan mod Taastrup, selvom en instruktør nu nok vil bemærke det lave udgangspunkt. Nederst heftig appel mod samme

 

Landsholdet er på træningsophold i Sussex og møder Guernsey. Der var derfor ingen kampe i elitedivisionen, Det giver for flere holds vedkommende desværre lange ophold midt i topsæsonen, men de er uundgeligt, når landsholdet skal trimmes. Det har i øvrigt været en dyb hemmelighed, hvem, der er med i Sussex, men det kommer nok for en dag en gang. Underligt at  DFCs senioreliteafdeling er så uvillige til at kommunikere.

Nåh til sagen. Vores jyllandskorrespondent og fotograf har bevæget sig til Tyskland, selvom det mest spændende foregik i Jylland i 1. dvision, så læserne må nøjes med, hvad vi kan fabrikere ved hjælp af tallene samt lidt billeder fra den eneste kamp på Sjælland..

Det var to store overraskelser i Jylland. Hvem havde ventet, at Albertslund kunne vinde så sikkert over Esbjerg, som tilfældet var – ikke mindst, da Esbjerg har fået en så flot start på sæsonen.

Og hvem havde regnet med, at Kolding kunne fjerne AB for sølle 74 efter den lidet overbevisende indsats holdets kastere indtil nu har rpæsteret.

Vi tager Kolding-AB først. AB som sagt ude for 74. Holdet foldede fuldstændigt sammen ved synet af Kent Jensen, hvis offspinnere indbragte ham 5/18. Uforståeligt at AB igen lod sin træner Tarun Nethale batte langt nede (otte). Han nåede at blive topscorer med 19 not out, førend han løb tør for makkere. Martin Pedersen (3/9) havde forinden gjort det lyst blandt ABs top.

Toqueer Ahmed, AB nåede at snuppe 4/12 for AB  og Kolding havde mistet 4  for 27, men AB valgte tilsyneladende at sætte afløsningskasterne på. Så kunne B. Madderi (18) og Steffen Langholz (24) sørge for at Kolding passerede på 19 overe.

Og så til Esbjerg, der var ude for 141 mod tilrejsende Albertslund. Henrik Øre toppede md 35, Atif Jamal 31 i en halvleg, hvor Esbjerg lod 16 overe gå til spilde, da alle var ude efter 34. Asad Javed 4/33. I betragtning af Esbjergs gode indsatser indtil nu, var det noget af en skidt dag på kontoret.

Skulle Esbjerg vinde det møde, måtte hjemmeholdet have Albertslunds hårdtslående chancebetonede ”star” Mohammad Atif nogenlunde billigt. Men i en halvleg med 3 seksere og 49 på 41 bolde lagde han et solidt fundament. Albertslunds spinner Sarang Sharma spandt ikke just med battet, men det var værdifuldt nok for holdet, at han direkte plankede det meste af  54 bolde – Asad Javd 34, mens ingen esbjerg- kaster rigtig fik fat.

Albertslund vandt med 5 gærder og trods den passive Sharma passerede Albertslund på 29 overe.

DSC_0064

DSC_0055

Singhs spinner ryger opad og taastrupsspillerens “hug”  gribes af gribes af Bobby Malik

Taastrup har fået en barsk start på tilværelsen i 1. divsion og valgte klogelig nok at gå føst til gærdet mod et meget stærkt 2. hold fra Svanholm. Mere end 70 kunne det ikke blive til og Svanholms nye lille fund Zeeshan Khan nåede at snuppe 4/13, førend han ikke fik lov at fortsætte. Tarandij Singh – på orlov fra 1. holdet – smed sine offspinnere – og de kunne Albertslund slet ikke stå for og kylede dem op i luften, hvor alt – også de svære – blev holdt (4/19). Taastrup holdt den gående i 22 overe.- hvis bare de ville planke lidt som Albertslunds Sharma ville de komme meget bedre igennem det.’

DSC_0065

Kombinationen Singh- Malik får et nyt offer, da Malik snupper et baglænsgreb på en taastrupper

DSC_0056

og der gratuleres

 

DSC_0067

Slut på Taastrup. Ali Waqas bowler Sreekant Vemula

 

Svanholm passerede uden gærdetab  på 9 overe og Taastrup måtte give fortabt overfor den ”fortabte” tidligere landsholdsfastbowler Sair Anjum, der har slået sig ned som slugger på 2. holdet (44 på 26 bolde).

SN