Stående bagest fra venstre: Glenn Larsen, træner, Hassan Rashid, Sair Anjum, Sahadat Riaz og Shafqat Riaz, træner. Knælende fra venstre: Kashif Kahn, Hamid Ali Shah, Wajid Hussain.

Absolut sidste cricketturnering i 2007 var Svanholms traditionelle Brøndby Cup for juniorer, der afvikledes lillejuleaftensdag og således også levede op til at være et meget rigtigt julestævne.

Det blev dog lige rigeligt cricketjul nok for Svanholms gamle formand, da en af klubbens juniorer i fuldt alvor spurgte ham om, der var træning om aftenen dagen efter – altså juleaften.

Tilbage til stævnet. Efter to år med Ishøj som vindere tog værterne denne gang l. pladsen. Og at det blev en ret let finalesejr, kunne de i høj grad takke deres eget andethold for, der overraskende i den indledende runde besejrede sidste års vindere Ishøj med 106-71. Det bragte KB i finalen, skønt holdet tabte 129-110 til Ishøj.

I den anden pulje så man det sædvanlige optræk til skærmydsler fra Nørrebros juniorer – og det er altså ikke særligt sjovt for frivillige ledere at bruge en lillejuledag på at være kampledere. Selv ikke Aftab Ahmeds nærværelse hindrede gemytternes frie spil.

Puljen vandtes af Svanholm foran Ishøj II og Nørrebro.

I finalen mistede KB hurtigt sit sit bedste kort Ali Imtiaz. Suleman Arshads 31 kunne ikke bringe holdet på mere end 87. Det er ikke meget i en indendørskamp og Sahadat Riaz (22 not out), der ikke mistede sit gærde hele turneringen, sørgede hovedsageligt sammen med Hamad Ali Shah (21 n.o. ) for totalen 88 for to gærder.