006

Drenge fra Horsens i kamp

Efter at have taget alle DM titler i år måtte Svanholm se den sidste titel gå til ærkerivalerne fra Glostrup.

Svanholm havde fejet alle konkurrenter til side i både Elitedivisionen, Oldboys, Junior, Drenge og lilleput rækken. Men i Fredericia mødte Svanholm deres Waterloo. Præcist som tyskerne led nederlag ved Fredericia i 1849, måtte Svanholm sande at den gamle fæstningsby ikke ville overgive sig så de kunne fylde deres pokalskab med den sidste pokal.

I A rækken gruppe 1, var puljen besat med stærke hold fra Copenhagen, Horsens, Svanholm og Glostrup. Her var der god jævnbyrdighed, men med et Glostrup hold der på dagen var mest effektive og udviste den største disciplin. Glostrup vandt alle sine kampe og henviste Horsens til en andenplads med Svanholm som nummer 3 og Copenhagen på sidstepladsen.

I A rækken gruppe 2, var AB, Ishøj, Husum. Alle kampene var tætte og spændende hvor alle slog alle. AB fik dog erobreret første pladsen foran Ishøj og med et stærkt hold fra Husum på den sidste plads.

Det betød at AB og Glostrup skulle spille finale, mens Ishøj skulle dyste mod Ishøj om bronze medaljen mod Horsens.

I finalen var Glostrup meget overbevisende og deres store score på 165 var en for stor mundfuld for AB. Og som AB’s træner Mikkel Grøn ganske rigtigt sagde efter kampen, så havde AB delvist lagt sig ned inden de gik til gærdet. Helt sølle blev det ikke for AB der trods det vigende mod alligevel bed godt fra sig og scorede 141 point. En god finale der afslørede masser af vilje og talent fra begge hold.

Et velfortjent mesterskab til Glostrup der på dagen så stærkest ud og gik ubesejret igennem turneringen.

014

De glade vindere fra Glostrup

013

De skuffede AB’er der blev nr. 2

I bronze kampen fik Horsens ram på Ishøj og fik også en pokal med hjem til Horsens.

I B rækken var der også masser af spændende kampe, hvor var der så mange hold at der var inddelt i 3 puljer. Imponerende at se at Husum mødte op med 5 hold, der alle fik en eller flere sejre med hjem.

Vinderne af de 3 puljer var Køge, Husum og Svanholm 2, der spillede alle mod alle i en finale runde. Her blev det Køge der overbevisende henviste Husum 2 til en andenplads og Svanholm som nr. 3 i B rækken.

Rigtigt glædeligt var det at se så mange drenge og piger boltre sig på et velforberedt anlæg i Fredericia, hvor alt klappede som det skulle og hvor Fredericia endnu engang demonstrere hvordan et stævne skal planlægges og gennemføres. Ud over at det fungerede perfekt på banerne, kørte det også på skinner i klubhuset hvor der var venlige smil og styr på sagerne.

008

De søde damer der sørger for maden

 

Opmuntrende var det at se hold fra den nye klub i Sønderborg, fra Odense og Nykøbing m./Viborg og ikke mindst det store rykind fra Husum.

015

Sønder optrådte for første gang med et ungdomshold

En dejlig afslutning på en spændende cricket sæson, med masser af glade og energiske unger godt bakket op af inspirerende ledere fra alle klubberne.

 

Alex Olsen

002

Husums 5 hold

009 010 011 012