Kløvermarken en “dejlig” sommersøndag

 

En søndag på Amager hedder en gammel dansk vaudeville. Det var noget med hygge, sol, sommer og “amagerkanske” bønder, hvor kønnene koketterede lidt med hinanden og sang nogle smægtende sange. Virkeligheden på Amager søndag d. 24. juni var en ganske anden. Trøstesløst regnvejr og ingen cricket mellem Nørrebro og Svanholm. Mærk Vor Frelsers kirkes tårn i baggrunden. Det er ifølge Nørrebro skyld i, at Nørrebros klubhusbyggeri er blevet udskudt. Sådan som vi forstår det skyldes det, at klubhusbyggeriet ville skygge for udsigten til tårnet, så tegningerne må nu ændres. Det lyder mere end utroligt. Så bliver de da et højt klubhus !! Måske er der nogen, der har misforstået noget, men historien er i hvert fald god.

 

Selv tilskuerpladsen var øde

 

Dommerne Jesper Jensen og Bjarne K. Jensen vogter over, at ingen betræder banen

Nørrebros nuværende “klubhus” kan vist godt trænge til udskiftning. Nogen påstår, at grafitti er kunst. De fleste vil nok mene noget andet

Hvis det er kunst er det i hvert fald alternativ kunst

 

Hvad det ydre ikke kan byde på, må det indre sørge for. Snart er dette fortid, når Nørrebro får et klubhus. Efter sigende med handicapopgang og hele molevitten. Så kan alle cricketspillerne da komme ind i det.

 

De kan være meget/mange i en container. Hvor der er hjerterum er der husrum