10-15 cm var det der skilte danskerne fra nederlag til sejr. I den sidste over mod Belgium slog Sair på langs og det blev kun til en 4’er. En sekser ville havde betydet en sejr over Belgium i en meget tæt og kaster domineret kamp. Nederlaget skyldtes at de første seks gærdespiller lavede intet og havde det svært mod et godt kastende belgisk hold der udnyttede den kastevenlige pitch hvor bolden seamede meget. Frederik Klokker var direkte uheldigt i starten da den belgiske keeper var et halvt skridt foran og løb ham ud på en rebound fra skinnen. Med 3 gærder nede for 12 og seks gærder nede for 36 var det danske hold i prolemer men “halen” trådte i karakter og spillede holdet tilbage i kampen især da Belgium satsede og brugte deres gode kastere først. Det gjorde det nemmere for danskerne at finde hullerne i den belgiske markopstilling der flere gange var besynderligt.

Forinden havde danskerne en fremragende mark halvleg hvor markspillet fungerede og Hamid Shah løb 3 mand ud. Belgierne havde hurtigt 40 på tavlen fra vores åbningskastere men introduktion af spin vendte halvlegen på hovedet da belgierne kunne ikke spille Bashir, Michael, Bobby og Hamid. Belgierne var ude for 104 i den sidste over og det var desværre et point for meget.

Et af problemerne som var medvirkende til nederlaget er at danskerne ikke er vant til at spille under Duckworth-Lewis systemet. Vejret om eftermiddagen var gråt og det blev mørkere, og danskerne var bange for, at det ville regne og var derfor for meget fikseret på D/L scoren. Det er noget man skal være vant til.

Om formiddagen spillede Danmark mod Israel og her igen havde danskerne styr på tingene i marken hvor bolden bevægede sig meget i starten. Israel fik ikke lov til at hvile og endte på 94 på 20 overs. Igen var Bashir Shah fremragende med kun 11 points på 4 overs. Ved gærdet var der ingen problemer for danskerne med Frederik Klokker godt spillende med 44 points da danskerne passerede med 5 overs i behold

Tirsdag skal danskerne først møde Frankrig der ikke er et svagt hold, fulgt op om eftermiddagen med den vigtige kamp mod Jersey, der også har vundet deres første 2 kampe uden problemer. Desværre er vejrudsigten horribelt og det er sandsynligt at begge kampe spilles på reservedagen onsdag.