Efter cricketsæsonen 2007, som resulterede i oprykning til 1.div for KIF-Cricket, tog jeg i
slutningen af september med vores australske træner, Matthew til Sydney, Australien. Dels for at få skolen lidt på afstand, men også især for at opleve Australien, og for at spille cricket for Winston Hill.
Cricket hernede er anderledes end i Danmark. Kampene spilles over 2 week-ends, 2 x 60 overs.
Det har været positivt for mig som bowler, hvor jeg både har fået lov til at åbne bowlingen i
nogle af kampene, men også har prøvet at bowle som nr. 4. Bedste resultat har været 9 overs 3 gærder for 7runs. Bedste resultat med battet er 32 runs.


Martins holdkammerater i Australien.

En del af kampene er blevet aflyst pga. regn, men sammenlignet med sidste sæson i 2.div med masser af aflyste kampe, så er det ganske godt hernede. Jeg er også begyndt at spille indoor- cricket som er meget lig det som vi spillede med EM-holdet på Lords for et par år siden. Noget af in-door træningen er blevet aflyst fordi der kom huller i taget på hallen pga. hagl så store som tennisbolde.
Jeg har haft utroligt mange dejlige oplevelser her i Australien. Jeg har oplevet nytåret på Golden Beach, surfers paradice. Jeg har været i Adelaide og se testmatch mellem Indien og Australien. Jeg har mødt Andrew Symonds, 3 dage før jeg så ham spille i Adelaide.
Jeg har prøvet bridgeclimbing i Sydney sammen med min kæreste Hanne, med en fantastisk udsigt over Sydney Harbor og Operahuset.


Bridge clim i Sydney sammen med Hanne.
Jeg ser nu frem til at komme hjem og prøve kræfter med 1.div cricket. Og glæder mig over at det er lykkedes KIF-Cricket at ansætte en af mine holdkammerater fra Winston Hill, Peter Earl, som træner for den kommende sæson. Jeg håber at han kan fortsætte det ihærdige stykke arbejde, ude på skolerne i Kolding som Matthew han startede sidste år, så vi kan få flere ungdomsspillere igen. Og så glæder jeg mig selvfølgelig til træningen samt kampe i Kolding sammen med mineholdkammerater, som nok skal få gode erfaringer og oplevelser med Peter Earl.


Martin sammen med den verdensberømte cricketspiller Andrew Symonds.
Andrew Symonds officielle hjemmeside.

(Taget fra Koldings hjemmeside med tilladelse)