Der var kun én kamp i Elitedivision og den foregik i Esbjerg hvor Glostrup var på besøg. Glostrup slikkede stadig sår efter to nederlag i træk, så dagen skulle gerne være et vendepunkt for holdet, der gik til gærdet i våde forhold fra morgenregn. Fotografen var ikke engang nået til sin plads før S Ahmeds midtepind fik en flyvetur. Det blev værre endnu for snart efter blev næste mand Aftab Ahmed fanget ben for af Klitgaard, der gentog bedriften overfor Henrik Hansen.


Henrik Hansen fanget ben for

Glostrup var 7 for 3 og et hattrick af mirakler var inden for rækkevidde. Søren Jensen og Peter Poulsen fik skuddet rettet lidt op og med 55 på tavlen så det ud til at Glostrup ville få trods alt et rimeligt total, men så slog Peer Jensen til. Peter Poulsen snittede til keeperen og Peer fandt vej gennem Søren Jensens forsvar. Kronen på værket var at Peer fangede David Borchersen ben for første bold, der reagerede ved at slå sit gærde ned i frustration.


Søren Jensen slår Klitgaard til 6

En ny redningsaktion kom på benene hvor Michael Jeppesen, som kender situationen flere gange, arbejdede sammen med Martin Jensen og de lavede 67 sammen før Kasper Rubrin fandt hul i Martins forsvar. Glenn Larsen holdt ikke så længe og Rasmus Nielsen blev også dømt ud ben for første bold. Arshad kunne heller give megen støtte til Michael og Glostrup var ude for 140.


Søren Jensen kastet af Peer Jensen

Glostrup fik på en måde hævn for deres dårlige start da Claus Hansens pinde blev maltrakteret allerede på tredje bold. Det blev fulgt op med at Mirza Hoadsimesinoc gav en damegriber til David Borchersen og Jacob Rubrin blev endnu et ben-for offer og så var Esbjerg pludselig 3 gærder ned for 12. Bror Kasper og Krølle lignede en redningsaktion men Kasper blev grebet af Peter Poulsen og Peer Jensen fik kun 2 bolde før han blev grebet af keeperen på Henrik Hansens kastning. Med 5 gærder nede for kun 40 så det ud til at Glostrup ville få en sejr. Men Ivan Kristensen fik det vendt lidt da Glostrup satte Ashad på til at kaste. 3 dårlige bolde blev alle sendt i skoven på samme over men det blev også Ivans eneste bidrag da han blev dagens 6 ben for offer, denne gang takket være Glen Larsen. Krølle som havde holdt den ene ende og Henrik Øre fik Esbjerg til 99. Så faldt Krølle, da Aftab Ahmed spredte hans gærdepinde. SÅ kom Klitgård ind og sammen med Henrik Øre modstod de den pres som Glostrup lagde på. Gradvis brugte Glostrups kastere deres overe op og Henrik kunne slå sig løs ind imellem. DE gav ingen klare chancer men der var spænding i luften. Først da Søren Jensen dom på forsvandt presset og Henrik Øre kunne i den næste over slå først en firer og derefter en sekser for at afslutte kampen til Esbjergs fordel.


David Borchersens ene bold – ben for Peer Jensen

Glostrup er ikke tabt i mesterskabskampen endnu, men det kræver at de besejrer Svanholm i begge de kommende kampe samt slå Herning i den sidste kamp, medmindre de andre taber nemme kampe. Glostrup skal selvfølgelig slå Husum i morgen, men, som nogen har bemærket, er der mulighed at spille på cricketkampe på en betting website og de gav Esbjerg odds 7 for at vinde i dag. Mon ikke Husums odds er nu faldet?


Henrik Øre slår det vindende slag til 6

1. division

Skanderborg var på dobbelttur efter at have indløst sit årlige tilskud til driften i form af sin medvirken i Skanderborg-festivalen, hvor kritikerne – ligesom alle de foregående år – havde fundet ud af, at det var mere en drukfest end intellektuel musiknydelse. Surprise, surprise.

Skanderborg havde planlagt på dobbeltturen mod to forholdsvis overkommelige modstandere Køge og KB II til at genindtage sin plads i toppen af divsionen og den første af kampene mod Køge gik som planlagt.

Af op til flere grunde – udsigt til regn, ramadan o.s.v. var det ikke svært at aftale 2 x 25 overe og de blev afviklet i snaskvejr, hvorefter det ganske rigtigt blev endnu mere snasket, da kampen var forbi.

Køge lavede 127/5, hvor den spillende coach Scott O ` Brien tog sig af de 57. Søren Kirk 3/15. Man forstod på det hele, at Køges markspil ikke var uforglemmeligt, så Skanderborg passerede for 3 gærder med små 3 overe igen. Søren Kirk 38x, Chr. Peck 30.

Dennis Seir gjorde come-back for Køge med 21. Med sine 50 år slog han Koldings Hans Chr. Madsens rekord på 49 år. Men til begge de herrers ros. De ser mere veltrænede ud end flere af de meget yngre deltagere.

Siden sidste weekends vandgang i KB har Peder Pedersen, Kolding holdt nøje øje med vejrudsigten, for holdet vil ikke spille i regn. Lørdag formiddag regnede det indtil præcis 10.50 så kampen kom i gang til tiden.

Ålborg gav debut til Kim Larsen, der engang har spillet i Hjørring. Det blev succes for i udekampen mod Kolding præsterede han 50, mens Theo Cupido lavede 70, så Ålborg nåede 209. Ikke nok, for Koldings coach Andrew Amos førte an med 104 og Kolding passerede i over nr. 34. Minik Pedersen 36

Esbjergs Claus Hansens tredje bold og Glostrup fik hævn for deres dårlige start men det var ikke nok