Sommetider må man undre sig i den lile cricketverden.

Når Husum skal spille nedrykningskamp mod 1. divisions nr. 2 samler de alle tropperne og gør alt for at blive i elitedivisionen.
Når Husum så skal spille på Sjælland næste år gentager følgende sig:
Halvdelen kan/gider ikke tage med og de få trofaste udsættes for en gang bøllebank, hvor det for alt i verden gælder om at komme først til gærdet, så pinslerne biver så kortvarige som muligt.
Lørdag lagde et Husum hold uden halvdelen af dem, der kan holde om battet, ryg til drøje hug mod Glostrup. Endnu værre gik det dagen efter mod KB, selvom det foregik mere nådigt, da Husum vandt lodtrækningen og valgte at batte med de 10 mand, der fortsat var i byen. Batte – og batte. Ja det kan jo diskuteres. Holdet var ude på 15 overe, hvoraf Flemming Wiese modtog næsten de seks med en score på 3. Husum 23. KB brugte tre overe til at passere. Husum nåede eftermiddagskaffen hjemme.

Injam Kokhar beskrev kampen således:

“På en overskyet og MEGET kold dag vandt Husum lodtrækningen og gik til gærdet, hvilket var meget godt da Husum kun var 10 mand pga et afbud i løbet af aftenen. De bærende styrker på holdet, Jürg, Hauke, og Flemming, lavede ikke noget. De resternde havde ikke meget at byde på. Husum all out for 23 på 15.1 overs! De 3 kaster fra KB delte gærderne meget pænt mellem sig. Farrukh Shazad 3/8, Mohammad Farooq 3/8 og Yasir Iqbal 3/5. Topscorer for Husum: Finn Kleissl med 11. Det passerede KB uden tab på 3 overs. Yasir Iqbal 22no.”

Normale tilstande – eller som man siger i TV-seriernes tid: ” Normalerweise” indtraf på Kløvermarken, hvor det var forudsigeligt, at Saad Hafeez (81) og evigunge Aftab Ahmed (64) var dem, der førte an – her mod AB. Ingen andre nåede mere end 10 og Nørrebro endte på 188 mod AB. N. Mughal førte an hos AB med 60, men bortset fra den spillende træner Sattis 25 kæmpede han næsten alene, så AB manglede 45, da det sidste gærde var ude. Også her var det Saad Hafeez (3/29), der førte an.

Topkamp og døende katte.

Efter Ishøjs flotte pokalserie var holdet favorit ude mod arvefjenderne Albertslund – en kamp som traditionelt er et topbrag, men som her var lagt først på sæsonen, så man ikke rigtig lagde mærke til at det gjaldt oprykningen.
Ishøjs indledende 223 (A. Elahi 59) på en stor, men for årstiden pæn holdt bane, ville altid være en opgave, med da Jaffar Butt (43) i vidt omfang red alene bortset fra lidt viften med halen endte Albertslund med 44 for lidt.

Køge var uden Ole Olsen på dobbeltturen, der endte i Ålborg. Grunden til Olsens afbud er et af de mere specielle denne skriverkarl nogensinde har hørt.
-Jeg måtte blive hjemme og passe mine to døende katte. Ingen andre kan komme nær dem, fortalte han.
De førte elektronisk regnskab i Ålborg, men det nåede aldrig ud til en bredere offentlighed. Det havde ellers været spændende nok at følge, for det var et tæt opgør, der endte med 154-140 til Ålborg. Ålborg kunne måske takke to døende katte for den sejr. Olsen plejer at være god for en rimelig score.