Køge er en af de klubber, som er blevet udvalgt til at være en del af Master Club projektet. Et projekt, som skal styrke klubben med blandt andet forældreinvolvering.

I dag var Køges lilleputter, forældre, kærester og andre venner af klubben samlet til en fælles opgave for klubben. Opgaven gik i sin enkelthed ud på, at man skulle sætte klistermærker på nogle ølkrus. Disse ølkrus skal så senere bruges til Køge festuge. For de timer som bliver lagt i den forbindelse, vil klubben blive afregnet af Køge festuge, og nogle af disse penge vil gå til klubben.

20150808_113946

Der blev arbejdet målrettet i 3 en halv time kun afbrudt af en pizzapause. Til sidst gik der sport i, hvem som kunne nå at sætte klistermærker på krusene på kortest tid.

Efter arrangementet i kricket klubben kørte trænere og nogle af spillerne ud til Køge Bowling Center, hvor der blev hygge bowlet som belønning for spillernes indsats med at klistre mærker på.

IMG_0826

Som træner for Køge vil jeg gerne takke alle for deres indsats. Det betyder rigtig meget for klubben, at så mange vil hjælpe. Det er med til, at bygge et godt socialt netværk op omkring klubben, ligesom projektet i dag er med til at hjælpe klubben økonomisk.

 

Dennis Seier