Det startede fredag eftermiddag med vedvarende hård regn der blev ved. Det gjaldt hele østjylland, at der faldt så meget regn, at det måtte få konsekvenser. Værst er det gået ud over Skanderborg hvis bane er delvis under vand. Det er lige før  det bliver til Skanderborg put og take sø.

SKBbanen

Skanderborg i dag….

 

Vandet er gået tilbage men det vides ikke om banen bliver klar til kampen i morgen mod Svanholm. Man har den mulighed at spille kampen i Herning, hvis Hernings banen også er tørret helt ud. Det var netop Hernings bane, der var problemet til kampen mod Svanholm. Til dem der kender Hernings bane, så ved de at der er et par områder, der altid får problemer med megen regn. Det er netop de steder som har været gravet op. I dag var der blank vand når man trådte til de steder og det betød at kampen ikke kom i gang til tiden. Vejret lørdag i Herning var blæsende med solperioder med et par korte byger. Altså gode muligheder for at det blev bedre men det kneb. Dog mente dommerne, at det blev så meget bedre, at man kunne spille 2 x 20 overs ved 16 tiden, forudsat et område blev grænset af.

Så der kom i gang. Svanholm vandt lodtrækningen og gik til gærdet. De gik selvfølgelig til vaflerne med Saif Ahmad som den fremførende og også den der gik først, men det var Mads Henriksen og Hamid Shah der virkelig fik gang i scoringen med flere grænseslag. Herning var gavmild med deres kastning, men de kæmpede for at holde scoren nede det bedste de kunne. Svanholm nåede 183 på de 20 overs. Herning viste i de første bolde deres intention om at gå efter Svanholms score, men inden da så begyndte det at regne igen. To byger blev det til, men det var nok til at tidsgrænsen ikke kunne nås og at kampen ikke blev gennemført.

Det var en stor skuffelse for Svanholm, at kampen ikke kunne gennemføres og det gav flere frustrationer, men dommerne gjorde hvad de kunne for kampen kunne blive spillet efter reglerne. Elementerne rasede og vandt.

Det samme skete oppe i Aalborg hvor Kolding var på besøg. Der blev kastet 6 overs før regnen kom og gjorde at det ikke kunne spilles videre på Aalborgs bane.

I Esbjerg har de haft også deres problemer med regnvejret, men det lykkedes dog at afvikle 2×20 overs i kampen mod Albertslund. Esbjerg blev sendt til gærdet af Albertslund, men det var en af de dage, hvor Henrik Øre fik spillet til at køre og sammen med Broch Nielsen blev Albertslunds kasterne sendt i øst og i vest. Henrik med 93 med 5 seksere sørgede for at Esbjerg nåede 164 på de 20 overs. Da Albertslund mistede 3 gærder med bare 9 på tavlen var kampen reelt forbi. Albertslund kom ikke i gang og havde kun 27 på tavlen efter 10 overs. A Kahn fik pyntet lidt i de sidste overs således Albertslund endte på 89.

PP

 

HERSVA01

Saif Ahmed slår en 6’er lige over

HERSVA02

Saif slipper denne gang

HERSVA04

….men ikke denne gang hvor Morten Hedegaard griber

HERSVA06

Mads Henriksen 4

HERSVA08

Z Khan b R Saumy 29

HERSVA09

Hamid Shah tager imod den gavmilde kastning

HERSVA11

Det regnede og så var det forbi……