Undertegnede besluttede at tage til Sjælland til dagens eneste Elitedivisions kamp mellem Svanholm og Glostrup i håb om at se en seværdig kamp mellem to hold, der før i tiden har givet hinanden værdig modstand.  Men i dag må man konstatere, at kampen endte med at gå efter bogen som Jønsson kan udtrykke det……hvor Svanholm vandt uden det store besvær, idet Glostrup endte med 132. Glostrup startede kampen ellers godt med aggressive stød fra Shezad Ahmed og Bashir Shah. Amjad Khan gjorde ikke det store indtryk og trods Shehzad faldt til en lang bold fra Zishan Shah og Husnain snittede Amjad så det ellers godt ud med 70 for 2 på tavlen. Desværre begyndte Glostrup spillerne at miste deres gærder unødvendigt. Bashir blev stokket og Afzal Virk grabet ud og da Aftab Ahmed faldt for 21 kollapsede Glostrup til 132 all out. Svanholms Hamid Shah var årsagen til de dårlige stød og han endte med 5 for 32 ved at kaste sine skruebolde fra højre.

Zameer Khan var overbevist, at kampen kunne være færdig på en halv time. Sådan begyndte han at gå efter alt og blev hurtigt stokket ud på Bashir Shahs åbningskast. Derefter overtog Taha Ahmed og Mads Henriksen scenen med fornuftigt spil og godt løben mellem gærderne. De blev hjulpet af sjusket markspil fra Glostrup side, der missede 3 halv-gode chancer for at  bryde igennem. Glostrup manglede skarphed i deres kastning udover Bashir Shah. Aftab virkede slet ikke farligt end før i tiden, men der skal også siges i den kolde vejr flyttede bolden sig ikke meget i luften. Da Mads Henriksen endelig lobbede bolden til mid-off var der 106 på tavlen, så kampen var reelt afgjort og Taha sørgede for med sine 71* at Svanholm vandt med 7 stående.

Dagens anden kamp var i 1 division mellem Tåstrup og Albertslund. Hr Nissen mente at kampen ville være den første på Tåstrups nye bane, så undertegnede kørte derud på vej hjem. Man fandt intet spor overhovedet på cricket ude i Hedehusene, men der lå en sms fra Nissen, der korrigerede at kampen blev spillet i Albertslund. Det betød ingen ting for kampen i Albertslund var allerede færdig ved 3 tiden, idet Tåstrup kunne kun mønstre 115 ved at gå først til gærdet efter de var 80 for 2 og det passerede Albertslund for tabet af 5 gærder. Bilal Ali var bedst for Tåstrup som åbner med 29 mens Albertslunds åbner og anfører Jaffa Butt var bedst med 51. Sarang Sharma tog ellers 4 gærder for Albertslund.

Peter Power (er i England denne weekend)

SVANGLOS01

Lidt morgen gymnastik fra Amjad Khan mod Bashir Shah.

 

SVAGLS02

Bashir Shah scorer 4 fra Amjad Khan


SVAGLS04

Amjad Khan


SVAGLS05

Selv Amjad Khan kunne ikke gøre indtryk på dommer Ole Olsen……..


SVAGLS06

Not out…….


SVAGLS07

Hamid Shah kunne ikke holde på den skarpe chance fra Bashir Shah


SVAGLS09

4 mere til Bashir


SVAGLS11

Bashir Shah scorer dagens sekser


SVAGLS13

Ekspert panelet ser på…….Jønsson og Nissen.


SVAGLS14

Husnain Khalid snitter Amjad Khan til keeper Taha Ahmed


SVAGLS17

Sådan kan man hooke Amjad Khan, men hverken os eller trænere vil anbefale at dreje hovedet væk og fjerne blikket fra bolden.


SVAGLS18

4 til Afzal Virk


SVAGLS20

Løbet ud chance går tabt


SVAGLS21

Afzal Virk slicer bolden til backward point H Rashid


SVAGLS24

Bashir Shah stokkes ud


SVAGLS27

Mati Malik kastes ud af Basit Javed


SVAGLS28

4 til Aftab Ahmed


SVAGLS30

Endnu et forsøg på at påvirke Ole Olsen mislykkedes


SVAGLS31

Aftab Ahmed gribes af Saif Ahmed på Hamid Shahs kastning


SVAGLS33

Haroon Khan løbes ud


SVAGLS34

Awalgul Ahmadzai kastes ud af Amjad Khan


SVAGLS35

Zameer Khan stokkes ud


SVAGLS37

Mads Henriksen slipper i denne omgang


SVAGLS39

Glenn Larsen


SVAGLS40

Taha Ahmeds stil er måske uortodoks men effektivt


SVAGLS42

4 til Mads Henriksen


SVAGLS44

Mads Henriksen gribes af A Malik


SVAGLS46

Svanholms Fan Club


SVAGLS47

Mati Malik


SVAGLS48

Zishan Shah giver ellers en chance men slipper og vinder kampen