Ja det blev en dyr dag for Kolding med oprykning til Elitedivisionen, 2 tabte bolde samt en regning for et nyt vindue på en af husene op til banen, men det tog klubben ikke så tungt, da der holdes fest efter en fortjent oprykning efter en slutspurt. Men nerverne sad uden for tøjet da der blev foretaget beregninger omkring NetRunRate som blev afgørende for oprykningen. Køge kunne ikke stille et fuldt hold på grund af sene afbud efter kampen i går og det gav en masse diskussioner omkring beregningen af koefficienten samt om kampen kunne spilles med kun 8 mand. I sidste ende blev det ikke så meget nødvendigt, da Kolding mistede kun et gærde i jagten på Køges total på 114 og det gjorde at Kolding fortsat havde en bedre koefficient end Ishøj, der nu skal spille en kvalifikationskamp mod vinderen af KB v Nørrebro.

Minik Pederen får brudt Køges sidste gærdestand ved at kaste Anders Kullstrøm ud

Kolding vandt lodtrækningen og der var ingen tvivl at holdet skulle først i marken. Luke Bateman fik ellers et hurtigt gennembrud da alle troede at M Rasmussen var grebet af keeperen, men han tabte ellers bolden. Lyden skyldtes at bolden ramte det ene overligger, der faldt ned. Anfører Baldhori spillede frisk til sagen med dagens første sekser men blev fanget ben for. Det varede ikke længe før Køge mistede gærder på række med 3 til Hans Chr Madsens slow left arm. Med kun 55 på tavlen og det sidste par inde troede alle Køge var historie men Anders Kullstrøm gik til angreb og helten fra i lørdags Mikkel Sørensen fik kærligheden at føle. Kolding brugte flere kastere i forsøget på at bryde partnerskabet mellem Kullstrøm og Olsen og det var også Minik Pedersen der fjernede Kullstrøms legpind og sluttede et partnerskab der gav 59 points og Køge sluttede på 114 all out.

Luke Bateman slår en af sine 5 sekser. Denne røg i nabohuset………

Far og søn åbnede for Kolding og de spillede fornuftigt frem. Det lykkedes dog Køges Shah at fange Minik ben for. Så tænkte man om det skulle gå galt men nej da det næste gærdespiller var Luke Bateman. Han viste ingen tegn på nerver og straffede alt der var for kort. Med adskillige grænseslag fjernede han alle tvivl om Koldings manglende oprykning. En af hans sekser røg ind i vinduet på en af nabo husene og bolden var tabt. >Selv om den kom tilbage var bolden ødelagt. Luke sørgede for at slutte halvlegen med endnu en sekser og sluttede på 63 på 39 bolde. Der er ingen tvivl at Luke’s trænergerning er medvirkende til at Kolding vandt divisionen. Han har formået at tømre holdet sammen til at yde det optimale samt at tilføre holdet et våben med hans gærdespil. I manges øjne får Kolding det svært næste år men vi må vente og se hvilket hold de har at stille med.

Se alle billeder fra kampen her

Sejren er nær og alle kigger på