Svanholm vendte tilbage til indetronen hos seniorerne på Sjælland efter sidste års fiasko mod Ishøj i finalen.

 

I år gik det mere efter bogen i betragtning af, at Svanholm var domineret af toptrænede landsholdsspillere på vej til Dubai. Men der var torne på vejen for holdet forud for finalesejren over AB. Klubbens eget trediehold med kun to spillere af senioralder havde de senere vindere i alle slags problemer i den ene semifinale. Drengespilleren Mads Henriksen præsterede stævnets bedste kastepræstation og tog 4 gærder for 8 på 2,4 overe og havde l. holdsspilerne i alle slags for problemer. De var glade for bare at overleve – og det gjorde de knap nok. Havde tredieholdsanføreren haft lidt mere is i maven og ladet Mads Henriksen kaste alle sine tre over i træk i begyndelsen kunne alt være sket. Nu blev Henriksens sidste over gemt til sidst og efter at de tre første svanholmspillere på 1. holdet var ude for 24, kunne holdets hale samle en score på 108 sammen, inden Mads Henriksen fjernede de sidste uden yderligere omkostninger. Svanholms trediehold var ude for 56. De kunne ikke klare Hamid Shahs spinnere (4/10).

Glostrups landsholdsspiller Aftab Ahmed kastet ud mod AB

 

I den anden semifinale gjorde Glostrup ikke meget for at retfærdiggøre, at de var smuttet med på en kontroversiel tredieplads i den ordinære turnering. En tredieplads, som Ishøj mente tilkom dem efter en kaotisk slutstilling, hvor fire hold endte á points. Glostrups hold var kun for tre pladsers vedkommende besat af udendørs 1. holdsspillere – de tre landsholdsspillere – og de havde tilmed ikke megen succes

AB startede med 116 og Glostrup ude for 35.

Glostrups Bashir og AB`s Ahsan Naim i et dramtisk sammenstød. Begge rejste sig

 

Finalen Svanholm-AB bød på en indledende Svanholm score på 117, hvilket indendørs ikke umiddelbart er nogen vinderscore. Da AB battede truede Naweed Mughal (14) og Atif Jamal (17) , men blev frustrerede over at komme lidt bagud i scoringstempo og fik nærmest sig selv ud. AB ude for 86 (Hamid Shah, der vel stort set var stævnets eneste spinner 3/23).

 

Eftermiddagen i Schneekloth-hallen bød på glimrende og sommetider ækvilibristisk sport, hvor dommerne Bjarne K. Jensen og Imjan Khokar knap nok syntes nødvendige. Men havde de ikke været der, så skulle man sikkert bare have set løjer !!

 

Semifinalerne: Svanholm I (108 (Hassan Rashid 26, Mads Henriksen 4/8) over Svanholm III 55 (Hamid Shah 4/11)

AB 116 (Atta Ullah 29, Naweed Mughal 29) over Glostrup 35.

 

Finalen: Svanholm I 114 (Mr. Ekstra 49, Zameer Khan 27) over AB 66 (Hamid Shah 3/23

 

 

AB`s toere. Stående fra venstre: Atif Jamal, Naweed Mughal, Fazan Ahmed, Asan Naim, Tauqeer Ahmed, Sikander Khan.

Knælende :Atta Ullah, Asif Kiyani

 

Variation af et vinderbillede. Svanholms vindere i ribben. Øverst fra venstre Sair Anjum, Saad Ahmed.

Midterst Hamid Shah, Zameer Khan. Nederst : Hassan Rashid Taha Ahmed, Basit Javed