Sidste weekend blev drenge DM afgjort på Hernings baner med deltagelse af kombinationsholdet Herning/Husum, Skanderborg fra vest og Svanholm og AB fra øst. DEt har således været sædvanen at øst har domineret ungdomsrækkerne og den første kamp mellem Herning/Husum mod Ab indfriede denne forventning med en sejr til AB. Ingen af Herning/Husum gærdespillerne kom i nærheden af en tocifret score så deres points skyldes alene udenoms med 50 ekstra. Men Adil Mahmood sørgede for med 5 gærder at Herning/Husum kun fik 66 på tavlen, en score som AB nåede for 5 fald med Ali Usman 29 not out.

I den anden kamp kom Svanholm først til gærdet men en forventning om en stor score blev ikke til noget da Svanholms bedste Mati Malik og anfører Saif Yaqoob begge blev løbet ud uden at gøre væsen af sig. De øvrige havde problemer med Sujaad Ali der det tog 6 gærde for 7 points. Halvdelen af Svanholms 57 points stammede fra ekstras. Anders Bülow og Christian Peck-Thorsted sørgede for at Skanderborg passerede med kun 2 fald.

Finalen var derfor et møde mellem Skanderborg og AB hvor AB var først ved gærdet. Der var ingen Skanderborg kaster der brød igennem men en gedigen indsats fra alle gjorde at AB var ude for 76 på hele 32 overs. Skanderborg dominerede borset fra at Hassan Ali holdt skansen med 21 not out. Men AB’s kvaler blev værre da Kamran Mahmood åbnede for Skanderborg og svingede skeen. han dominerede halvlegen med 59 på no-time da Skanderborg passerede i det 10. over !

I kampen om 3 pladsen var der ingen tvivl om udfaldet. Herning/Husum kunne kun klare 55 denne gang og igen ingen gærdespiller over 10. Over halvdelen af pointsene stammede fra ekstra. Anfører Saif Yaqoob førte an med 5 gærder og han åbnede sammen med Mati Malik. De sørgede for en sikker sejr på 10 stående.