Lørdagens kampe betød, at kun Glostrup eller Skanderborg kan blive danske mestre. Og Skanderborg skal have hjælp fra Svanholm, de skal slå Glostrup for at Skanderborg skal kunne opnå en omkamp mod Glostrup om DM.

Begge hold havde rimelig nemt spil. Glostrup gik først til gærdet mod Nørrebro, hvor Henrik Saxe Hansen lavede sit første century i den bedste række med 113x. Han blev tabt fire-fem gange, heraf to gedigne chancer. Sammen med Peter Paulsen havde han en tredje gærestand fra 91 til 200. I alt blev det til 270/4. Nørrebro ude for 128. Aftab Ahmed 5/24.

Aftab er junior, det er Svanholms Hameed Shah også og han fik chancen som tre`er hos Svanholm og greb den med sin højeste score i seniorcricket med 84 ud af 252/8. Hameed, der tidligere har heddet Ali Shah, er bror til Zishan, der nu er i Esbjerg.

AB battede i begyndelsen som skulle de nå et tog. Bashir Shah er blevet åbningsgærde og står ikke og fedter i det. Det kunne dog ikke holde. Selvom Omar Hayat (48x) holdt sammen med tropperne endte AB med 173. Den samme Bashir sagde til os på den milde måde, han nu taler, at når vi skrev ilde om AB`s opførsel sidste gang, så skulle vi også skrive den slags om Svanholm, når de førte sig frem. Og det tør vi godt. Det var aldeles kritisabelt, at Svanholms anfører Max Overgård skældte ud på den ene dommer for ikke at være i position under en løbet-ud situation, så selv den fjerneste på Svanholm Park kunne se og høre det.


Hamid Shah kastet ud

Det er åbenlyst, at DCF er i dommermangel. Således stod vikardommer Allan From alene i Glostrup-Nørrebro, men både han og ovenfor omtalte dommer skulle høre på en spillers galde. Spillerne er selv ude om, at komme til at dømme deres egne kampe engang.

Spænding var der heller ikke meget af in Esbjerg, hvor vestjyderne ganske vist indledte med rimelige 156, men Skanderborg passerede for omkring halvdelen af deres tropper. Esbjergs Peer Jensen havde ikke problemer med bentøjet og havde helt glemt, at han ville holde op, så han præsterede et halvt century og lidt over det lavede Lejf Slebsager for Skanderborg.

Herning i knibe efter drama i Husum

Husum vandt i et drama af en kamp med sidste gærdet inde over Herning i sidste over. Herning startede med 226/9