MCCc DCFs og det danske flag fejrer en flot international cricketdag

MCC,  DCF,  og det danske flag fejrer en flot international cricketdag

Og Monty Singh fejrer et flot Century

Og Monty Singh fejrer et flot Century

Det udvalgte danske hold Vandt klart med 110 runs på en meget flot og tætklippet bane

De 3 flag på Svanholm Park- DCFs, MCCs, og det danske flag, vejrede fornemt på en god dag både spille-og vejrmæssig på førstedagen af verdens største klub MCCs besøg i Danmark.

Vi fortale i foromtalen til besøget, at MCC har ca. 18.000 medlemmer, hvor hvert medlem årligt betaler ca. 6.000 kr. om året. Det siges, at de fleste medlemskaber bliver indgået ved fødsel, og at medlemskabet for det meste gælder for resten af livet. I det årlige beløb, er der inkluderet gratis adgang til verdens fornemmeste cricketstadion Lords, og når de forskellige rejsehold, som det, der i øjeblikket besøger Danmark, tager udenlands får spillerne de meste betalt. I den forbindelse skal det også bemærkes, at MCC deltager og støtter en masse velgørende formål i løbet af en sæson.

Det engelske hold nåede trods alt at vise, at spillerne generelt har fået den vigtige cricketopdragelse og teknik, og gjorde et udmærket indtryk, selv om det blev til en klar sejr til det danske hold på hele 110 points.

Monty måtte også ømme sig under vejs

Monty måtte også ømme sig under vejs

Monty Singh scorede et flot Century og var en afgørende faktor for den store danske sejr

Det danske holds udseende var i dag en passende blanding af et par A.landsholdsspillere og spillere fra U.23 og U.19. Men det var altså først og fremmest Monty Singh, der sidste år spillede i Svanholm, inden han kom til Ishøj, og ikke der,var den iøjnefaldende spiller, som han nu udfolder sig i for Ishøj og på udvalgte hold.

Man kunne måske lidt kritisk spørge, når Monty Singh, som ved denne lejlighed spillede en stor kamp og scorede Century 128 på 140 bolde, når han nu engang ikke er kvalificeret til at repræsentere Danmark i de store turneringer, hvorfor han egentlig skal optage en plads foran en af de danske landsholdspillere, der i forvejen er kvalificeret ved de omtalte kampe? Så jeg spurgte naturligvis Monty, om han havde tanker om at spille på det danske landshold, hvis han måske om et år, har overstået ICCs karantæne tid på 4 år, ”Hvis jeg kan opnå opholdstilladelse til den tid, om et års tid, kunne jeg da godt forstille mig at spille på det danske landshold” sagde Monty Singh.  Danmark scorede 282 for 6 på de 50 overs, og en gærdestand mellem Monty Singh og Martin Pedersen, Kolding (55 på 77 bolde) på 142 satte for alvor sine dybe spor hos de engelske bowlere. Positivt med Martin Pedersen, som altid virker som en spiller man kan regne med give sig 100 %, det pynter virkelig på et hold. Anfører Aftab Ahmed lavede 25 hurtige på 19 bolde.

Den engelske topscorer bliver dømt ben for

MCCs sidste gærde ude – ben for

Danskernes total var en for stor mundfuld for det engelske hold, som efter de første 20 overs havde respektable 80 for 2- man kunne godt se på flere af de engelske spillere, at de havde lært det lodrette bat, men da de rigtigt skulle til at forcere og måske også gå efter den høje total, mistede de relativt hurtigt en del gærder, og dermed var kampen faktisk afgjort. Aftab Ahmed havde god speed i sin kastning på en god pitch, men fik ikke rigtigt det helt store ud af det (1 for 24 på 7 overs)- I øvrigt var det ikke kun pitchen, som Frederik Klokker havde præpareret, og som han fik stor ros for af selveste næst-formand Nissen, men også outfielden var fortræffelig, og man følte sig nærmest henvist til Lords Cricket-Ground, så tæt og hurtig den var.

Da de to unge offspinnere Anique Uddin og Saif Ahmed kom ind i kasteangrebet gik det stærk. I denne kamp, og nok også generelt, de tørre tal lyver jo ikke, bowler Anique mere konstant end Saif, der stadigvæk har lidt for mange løse bolde. Men ingen tvivl om, at begge hører til fremtidens mænd. Anique Uddin tog 5 for31 på sine 10 overs, medens Saif Ahmed fik 3 for 34 på 5,4 overs.

MCC endte med 172 for alle med  D. Stickels som topscorer med 30.

 

Jørgen Jønsson