Sports Academy Viborg starter den 1. august 2013

 

Så bliver det en realitet, når det danske cricketakademi i Viborg starter den 1. august i år. I første omgang er der tale om 4 unge talenter, der har sagt ja til at forene deres cricketudfordringer og uddannelse på fuld tid i Sports Academy Viborgs flotte og fuldendte sportsområde, hvor der bliver lagt fokus på professionalisme, udvikling, sammenhold, og uddannelse i en stor pulje, hvor Dansk Cricket-Forbund, Sports Academy Viborg, det internationale Cricketforbund ICC, og Viborg Cricketklub, er samarbejdspartnere i et større sats i dansk cricket. DCF håber på, at dette tiltag vil blive til stor gavn for mange af vores talenter i dansk cricket fremover. De ydre faciliteter findes ikke bedre end i Viborg, hvor DCF sammen med Viborg Cricketklub har fået et kraftcenter, både inden-og udendørs op og stå, lige op af alle Sports Academy Viborgs øvrige faciliteter.

Amjad Khan redegjorde for hans nye rolle i  Academy Viborg

Amjad Khan redegjorde for hans nye rolle i Academy Viborg

Der er allerede 4-5 U.-landsholdspillere, der har ytret et stærkt ønske om at starte op på Sports Academy Viborg til næste sommer. Da mindst 3 ud af de 4 deltagere i år, alle skal igennem en flerårig uddannelse, ser det ud som om, at Dansk Cricket-Forbund de næste 3-4 år vil være godt repræsenteret på Sports Academy Viborg.

Vi vil , på DCFs hjemmeside, de kommende dage præsentere de fire unge crickettalenter, der de næste år vil forene deres cricketspil med en privat uddannelse. De 4 deltagere er, Nicolaj Jørgensen, Herning, Lavanish Prem, Horsens, Magnus Kristensen, Esbjerg og Noyan Ali, Viborg.

Frederik Klokker, DCFs ambassadør i Cricketakademiet

Frederik Klokker, DCFs ambassadør i Cricketakademiet

Det internationale Cricketforbund ICC har som nævnt, allerede med stor glæde sagt ja til, at organisationen vil indgå som en udviklingspartner og være med til at gøre dette cricketakademi til noget særligt. Man vil fra ICCs side følge arbejdet med stor interesse, og vil på sigt med instruktørbistand og andre udviklende tiltag indgå i dette spændende arbejde.

Lars Hedegaard slår endnu engang.....

Lars Hedegaard ansvarlig træner

DCF har sikret sig et meget kompetent ambassadørkorps i form af Frederik Klokker, Amjad Khan og Lars Hedegaard, som samlet repræsenterer 160 danske landskampe. Den daglige crickettræning står Lars Hedegaard for, og det er meningen, at Frederik Klokker og Amjad Khan i perioder skal medvirke som gæsteinstruktører sammen med ICC-trænere.

Jørgen Jønsson