Det ser ud til at lysne med ungdomssituationen. I hvert fald i miniputrækkerne. Den nyoprykkede klub CF Hvidovre var arrangør af årets første københavnske miniputstævne og det foregik i Frydenhøjskolens hal. Her var de otte klubber delt over to stævner og hallen delt op på midten, så holdene spillede på tværs og kunne være i aktiivitet næsten hele tiden. Der er et hold mere udover de klubber, der var deltagere, så ialt 9 klubber nar nu miniputhold i den københavnsk/sjællandske turnering.

I miniputcricket spilles der ikke med udenom, men i stedet – når der kastes skævt – siger dommeren: “en på keglen”. Så får gærdespilleren et slag mod en bold, der ligger på en kegle. Nu er det jo ikke meningen, at man skal ramme keglen, men bolden, men hvad gør det, hvis man har det sjovt, som Hvidovre-spilleren her.

Hvidovres ungdomsleder Irfan Ali stod for stævnet i Frydenhøjhallen. Han var også dommer og kan være tilfreds med de indledende “step” i hans lille elevs kastebevægelse. Hvis nogen skule mene, at Irfan ligner Nørrebros kendte spiller Rashid Ali er det ikke helt tilfældigt – de er brødre.