Det kan stadig ende med en omkamp, men det kræver at Herning taber en af deres resterende kampe mens Glostrup vinder deres. Og hvis det sker så er omkampen i Herning da Herning har vundet begge kampe over Glostrup. Med dagens form er det dog hvis ikke sandsynligt. I bunden har Esbjerg og Husum lige mange points (8) på næst sidstepladsen, men hvis Skanderborg (4 points) er blevet inspireret til stordåd efter sejren over Svanholm kan man pludselig ikke udelukke, at Skanderborg ikke er helt lost.

Svanholm bukkede under for Hernings skruekast

Hvis Svanholm havde vundet om lørdagen ville denne kamp havde mere betydning end den egentlig fik men der kom mange tilskuere til kampen og de fik god underholdning og det rigtige hold der vandt.


Mogens Christiansen slår Kanaiya til 6

Herning vandt lodtrækningen og valgte uden tøven at gå til gærdet, da Hernings bane var hårdt belagt af dug. Svanholm måtte tørre bolden meget i starten og det benyttede Herning af ved at lægge en god start. Svanholm gjorde meget ud af dæmpe Troles Thøgersen og han slog kun 3 seksere i sine 37 points. Han blev grebet ud i slip på Bobby Chawlas første bold, men så kom en veloplagt Carsten Pedersen, der straffede enhver dårlig bold. Han blev sågar kastet ud, men det var en fejlbold, da Svanholm havde for mange markspillere i leg. Samtlige Hernings gærdespillere ved gærdet bidrog med pæne totaler og Svanholms kastning virkede slet ikke farlig for Herning. Carsten endte med 78, mens Jakob Larsen til sidst bidrog med en hurtig 36* så Herning nåede op på 285 for 6.


Mogens slap med skrækken ved et direkte indstik

Svanholm begyndte sammenspist med en Søren Vestergård, der var overbevist om at totalen kunne nås og begyndte med en sekser over screenen. Godt støttet af Zishan Shah sørgede Søren for at Svanholm havde 55 på tavlen før Zishan blev grebet på grænsen. Scott O’Brien fortsatte intensiteten med hurtige enere, men han fejlberegnede et løb og Svanholm var 92 for 2.


Kanaiya bliver fremragende grebet ud på grænsen af Morten Hedegaard

Max Overgaard kom til og Svanholm var godt kørende indtil Michael Pedersen fik en til at bide og Søren var kastet ud. Gassen slap ud af ballonen for Svanholm og introduktionen af Ihjas Saumys legspin blev skæbesvanger for Svanholms gærdespillere, der ikke kunne vurdere flighten af bolden. Fire stokninger er et vidnesbyrd for dette og Ihjas fik to mere grebet ud og endte med 6 for 18, mens Svanholm sluttede på 165.


Lars Hedegaard griber Max Overgaard ud –

I København var AB`s spillende pakistansk/newzealandske træner Tausif Sathi helt ødelæggende for Husum, der ellers havde alle de bedste med. Sathi (6/29) skar sig igennem Husums top og Husum var ude for 96 eller 102 points for lidt i forhold til AB.

Rashid Ali mente, at Nørrebro var trætte