Glostrup havde fire spillere fra andre københavnske klubber med i træningskamp mod svenske mestre forstærket i 2014 med 4 fra Ishøj

I Solvangsparken spilledes søndag noget, der må have været noget af det første udendørscricket i Danmark i 2014. Og det var oven i købet en international kamp mellem Glostrup og de svenske mestre Evergreen fra Malmø, der kalder sig således, selvom farven på deres tøj ærlig talt så noget hengemt ud.

Det var ikke resultatet af træningskampen, der var særlig interessant. Glostrup var meget bedre end svanskerne, selvom gæsterne mønstrede noget i retning af 4-5 spillere, der optrådte hos Ishøj sidste år.

Det var mere mandskabernes sammensætning, der kunne give anledning til et udråbstegn – for ikke at kalde det et udfordringstegn for Ishøj (det er det samme som et problemtegn – hvis der fandtes et sådant -men moderne tiders uundgåelige  konsulenter lever af at kalde problemer for udfordringer og har dermed inficeret det danske sprog nok engang med deres salestalk).

I Glostrups holdopstilling optræder i år Usman Malik og Afzan Virk (begge Ishøj i fjor og sidstnævnte en af Ishøjs dominatorer og førstnævnte åbningskaster).

På svenskernes hold optrådte 4 ishøjspillere fra sidste år – mere eller mindre prominente, men i hvert fald vil det blive et voldsomt savn for Ishøj, at klubbens hovedkaster Pawan Kumar og den angribende gærdespiller Quamar Uz Zaman spiller i Sverige i 2014. Det var i øvrigt Pawan Kumar, som DCFs UK satsede på som et af dansk crickets håb i den nylige T20 kvalifikationsturnering i Dubai.

Vi skal ikke gøre os klog på, hvorfor dette mandefald er sket i Ishøj. Mystisk er det, at Afzal Virk, der bor i Sverige, spiller i Danmark, mens 4 ex-ishøjere, der bor i Danmark,vil optræde i Sverige, hvor de har dårlige træningsfacliteter, dårlige baner og få sportslige udfordringer, men det er måske muligheden for at slippe for kravet om at deltage i træning og kunne dominere på en billig baggrund, der tiltrækker dem. De kan se frem til et antal ture København – Stockholm – god fornøjelse.DSC_0054

Ex landsholdsspiller Shazad Ahmed tilbage efter to år med 54

 

Selve T20 træningskampen var ikke meget at skrive hjem om. Svenskerne lavede 80, selvom Afzal Virk gæsteoprådte for dem.

Aftab Ahmed (Glostrups træner anno 2014 – afløser australieren Paul Johnstone, der er overgået til at være menig spiller) bedste glostrup-kaster med 3/11, Haroon Malik tog 3/21). For at få en kamp ud af det blev svenskernes total sat op til 133 og det passerede Glostrup for 7 gærder. Shazad Ahmed, der ikke spillede hele sidste år efter en alvorlig benskade, scorede i sin første kamp efter to år 54 .

 

DSC_0046

En af Glostrups nyervelser anno 2014 må være gået i Glostrup for at lære at spille med lodret bat

Vi har været noget bekymret for, hvordan det skal gå med Ishøj i år, men formanden Asmat Ullah er ved godt mod. Han siger at Ishøjs egne unge spillere har givet håndslag på at stå sammen, hvad der måtte ske og brødrene Waqas og Saad Hafeez, ex Nørrebro vil være der til at holde sammen på tropperne som ”seniospillerne”.

Bagefter spillede Glostrup og Evergreen nok en T 20 kamp, men det kan vi ikke skrive hjem om.

SN

 

DSC_0048

Man kan godt forstå, at den svenske kaster ser bedende til, mens dommer Larsen afviser appellen. Bolden var ved at kvæste nederste del af foden på gærdespiller Malik foran midterpinden, men cuttede ifølge Larsen mindst 20 cm.