På lørdag d. 7. juli er det forhåbentlig dejligt vejr, ja der er ganske vist lovet 6 mm. regn, men det er dog ikke værre end det kan lade sig gøre – og det er ikke sikkert, at den falder, mens der spilles 20/20 i Esbjerg.

Så der bliver slag i bolledejen, bolde i buskene, gærdespillere ind og ud, underholdning og snak og genoplivning af gamle minder blandt de forhåbentlig mange tilskuere, der finder vej til sæsonens mest aktionprægede stævne, nemlig semifinaler og finale i twenty/twenty-turneringen, der spilles således:

Bane : Esbjerg:

Semifinale 1 kl. 11.00 Esbjerg – Svanholm

Semifinale 2 kl. 13.50 Herning – Nørrebro

FINALE senest kl. 17

 

 

 

Som det vil ses af pokalen er der spillet om den fem gange indtil nu, Herning og Svanholm har vundet hver to gange, Glostrup en. Der er bare den forskel på Herning og Svanholm, at sidstnævnte har vundet den to gange i træk, så det bliver til ejendom, hvis Svanholm vinder igen.

Men med Esbjerg på hjemmebane med adskillige knald eller fald spillere egnet til den lille bane, med Herning, der, hvis holdet møder i stærkeste opstilling har en stor fortid at trække på i denne disciplin og med Nørrebro med sekserkongen Aftab Ahmed kan det sådan set blive alle fire klubber.

DCF`s formand Thomas Kentorp skal udover at overrække pokal også finde en “man of the match”, der belønnes med et bat.