Martin Pedersen fik et flot  come back  på landsholdet

Martin Pedersen fik et flot come back på landsholdet

Vandt over Holland-A, men tabte til Frankrig i Continental-Twenty20

Da der ikke er tilgået nogen informationer fra det unge ”Udviklingslandshold”, har vi stjålet de oplysninger, vi har opsnuset fra den hollandske hjemmeside.

Vi spillede først mod det hollandske A-landshold og vandt en sikker sejr på 7 stående gærder med unge Saif Ahmed som var den store allrounder med 3 gærder for 16 i en halvleg til hollænderne på 117 for 9 på de 20 overs. Storebror Saad Ahmed tog 3 for 27.

Samme Saif Ahmed åbnede og blev topscorer med 55 points not out, og Saad Ahmed og Parwan Sanalgal med 19 og 24 sørgede for at kampen ikke blev spændende.

I den anden kamp, hvor landstræner Jeremy Bray valgte at bruge de lidt mere uprøvede kræfter mod Frankrig, scorede vores modstander først hele 166 for 8 – her tog debutanten Parwan Sanalgal fra KB 5 gærder for 21 points.

Efter en lidt svag start spillede vi os op og endte med 157 for 9 på de 20 overs. Vi tabte kampen med 9 points. Landstræner Jeremy Bray mente det var vigtigere at få afprøvet nogle af de nye unge spillere, og nok derfor se bort fra selve resultatet. Martin Pedersen fra Kolding nåede da at få bevist, at man i landsholdsregi ikke kan komme uden om ham. Normalt er det som bowler, Martin gør sig, men her også som gærdespiller, det får denne referent til endnu engang  at konstatere, at Martin Pedersen, har det stof i sig, som der skal til for en elitespiller, selv om man nogen gange ikke bliver belønnet efter fortjeneste. Martin scorede 51 points.

Nu har alle hold, Frankrig, Holland, Danmark og det udvalgte engelske hold vundet en kamp hver, og morgendagens kampe vil vise, hvem der kan kalde sig vinder af Continental-Twenty20-turneringen, når lørdagens kampe er afsluttet.

Jørgen Jønsson