U.15.landsholdets anfører Oliver Damgaard blev topscorer

U.15.landsholdets anfører Oliver Damgaard blev topscorer

Mads Henriksen U.19 scorede 85 og Oliver Damgaard 34 for U.15

Det danske U.19-og U.15.landshold startede i dag deres testtur med en sejr og nederlag

På en meget hurtig bane scorede det danske U.19. Landshold 233 for alle, og selv om vi battede de canadianpharmacy-rxedtop.com 5o overs ud, mente adderall canadian pharmacy træner Dennis Seier vi burde have lavet 300 på denne meget hurtige bane. Især mente Seier ikke vi fik de nok så nødvendige enere med i opbygningen af vores halvleg, men det har vi jo hørt før, når de danske hold kommer ud på de hurtige baner.

Mads Henriksen holdt liv i den danske halvleg og scorede 85 points. Saif Ahmed canadian pharmacy spam filter (47). De to Akademi-spillere fra Viborg Frederik Mikkelsen og Sangeev Thas scorede 23 og 21 medens Adeel Akhtar lavede 22.

Vi tog efterfølgende Holland for 193 for alle – Magnus Kristensen bowlede udmærket i starten og tog 1 for 14. Men første da vores spinnere Anique Uddin(3 for30) og Saif Ahmed(3 for 24) kom ind i kasteangrebet skete der noget. Generelt melder træner Seier om for mange danske løse bolde fra danskernes side. Vi vandt kampen med 40 points.

Det danske U.15.landshold virkede matte i deres fremfærd og tabte kampen

Lidt skuffende lykkedes det ikke det danske U.15-hold at batte alle deres overs. Vi scorede 137 for alle og var ude i over nummer 34.

”Vi havde faktisk et godt partnership i starten mellem Daniel Kølbæk fra Herning og Saad Sheikh fra Odense, men mistede efterfølgende 3 hurtige gærder. Men anfører Oliver Damgaard fra Herning fik rettet noget op på tingene. Men det var åbenlyst, at mange på holdet mangler nogle elementære tekniske mountain canada pharmacy ting., som vi snarest må rette op på” udtaler træner og leder Abdul Wahab.

Vi skulle altså forsvare små 138 points, da vi gik i marken, og selv om Jonas Henriksen fra Svanholm bowlede godt i starten, hvor vi også tabte 4 gribechancer, blev det forholdsvis hurtigt klart, at vi havde scoret ca. 50-60 for lidt.

”Vores spillere fik her testet deres fitness, og mange af dem så virkelige flade ud til sidst. Det er noget vi må have ændret de næste par dage, hvis vi skal have en sejr eller to” sluttede Abdul Wahab

Hollænderne passerede for 6 gærder.

I morgen spiller både U.19. –og U.15 en 50.overs kamp mod hollænderne.

Jørgen Jønsson