Danmark spiller de kommende dage 6 kampe på græspitchen i Brøndby

Hvis man vil se nogle af de kommende danske A:landshodsspillere, er det umagen værd at kigge forbi på Svanholm Park de næste dage.

Som en forberedelse til ICC-div.2-turneringen, som starter nu på mandag den 23.juli, spiller U.17.landsholdet to 50 overskampe mod det svenske seniorlandshold i morgen fredag den 20. og på lørdag den 21. juli begge dage kl. 11.00.

På mandag den 23. juli spiller det danske U.17.landshold sin første kamp i ICC-turneringen kl. 11.00 mod Italien og på onsdag den 25.juli mod Isle Of Man Kl. 11.00.

Efterfølgende torsdag den 26. juli afvikles der en Twenty20-turnering mellem de 3 nationer Danmark, Italien og Isle Of Man, hvor det danske hold dyster mod begge de andre lande..

Til disse 6 kampe stilles der nok store forventninger til ikke mindst Svanholms Mads Henriksen, der lige så godt kan vænne sig til den opmærksomhed, der nødvendigvis bliver rettet mod hans personlige allround-egenskaber.

Men der er flere andre interessante talenter, som vil blive fulgt med stor interesse. Spillere som Mati Malik fra Svanholm, Lavanish Premachandran, Horsens og Mads Nyeng fra Herning er blot nogle af de spillere, som der vil blive rettet fokus på.

Danmark må på forhånd påtage sig favoritrollen til at vinde denne ICC- Division 2, så vi forhåbentlig snart vil rykke op i den bedste internationale række igen.

Det danske hold har fået følgende sammensætning : Saif Ahmed, Mati Malik, Fazan Ahmed, Mads Henriksen, Mads Rasmussen, Saim Saim Saeed, Adeel Akhtar,Stig Hedevang, Mohammad Salim Mondozay, Mads Nyeng, Lavanish Premachandran, Joakim Rasmussen, Mohammed Ali Shaah. Trænere er Lars Hedegaard og Theo Cupido.

Jørgen Jønsson