Mads Slebsager, som kun spillede 2 halvlege, gjorde det godt

Mads Slebsager, spillede  to gode halvlege

For første gang ved EM kom målsætningen i hus med at batte alle overs

Trods endnu et nederlag – denne gang til Jersey- sluttede Danmark EM-turneringen af på en udmærket måde.

Vi formåede at batte i alle overs og scorede 203 for 9, med en veloplagt Jonas Henriksen (50) og Mads Slebsager(40). Anfører Oliver Damgaard lukkede halvlegen med 23 hurtige points på 25 bolde.

Denne total var bare ikke nok til at vinde en kamp, hvor vi i vores første halvdel af markturen arbejdede udmærket, og havde 4 Jersey-gærder nede for 68. For en gang skyld fik vores bedste kaster Jonas Henriksen ikke hul på bylden fra starten af, og Jersey kunne stille og roligt spille sig frem til en fortjent sejr på 6 stående gærder. Anfører Oliver Damgaard blev bedste danske kaster med 2 gærder for 19 på 4 overs. På papiret ser hans kasteanalyse måske lidt mærkelig ud, med de kun 4 overs i kampen, men det er der nok en fornuftig forklaring på.

Det er ingen tvivl om, at de danske spillere har lært en masse om hvordan man skal spille international ungdoms-cricket. Der er så bare at håbe, at de unge talenter har suget så meget til sig, at de er parate til at gøre de forbedringer, der er nødvendige, hvis man ud i fremtiden vil være med på bedre plan.

På den endelige ”Leaderboards” over de bedste spillere ved dette U.15-EM, indtager Svanholms Jonas Henriksen en fornem 4.plads over EMs bedste gærdespillere- har scoret 151 i sine 5 halvlege med et gennemsnit på 30,20, her er Oliver Damgaard, Herning nummer 11 med 117 points og et gennemsnit på 29,25. Mads Slebsager, Esbjerg, spillede 4 halvleg og scorede 91 med et snit på 22,7.

På kasteranglisten ligger Jonas Henriksen som nummer 9 med 8 gærder for 191 med en økonomi-rate på 3,8. Også holdets legspinner Nabil Akhtar, Ishøj har vist fine takter i sine 20 overs har han bowlet med en økonomi-rate på 4,5.

Irland vandt turneringen.

Jørgen Jønsson