Efter gårdsdagens kamp mod Skotland tillod undertegnede at fastslå, at jeg nægtede at tro at den indsats holdet havde leveret ikke var den normale standard fra disse talentfulde spillere, og at der derfor heller ikke var grund til at “male fanden på væggen “.

Dagens kamp mod Irland beviste da også, at der var mere i holdet end som så. Danmark battede først og scorede 162 for 9 på de 45 overs.

Holdet fik en god start ved åbningsgærdet Zameer Khan (22 pts ) og Imtiaz ( 13 ) og senere lagde Sonny Nielsen fra Herning yderligere 19 points på tavlen. Det var meget positivt, at Din Mondozay og W. Hussain lavede en 9 -gærdestand på 27 points, som var afgørende for den gode halvleg det danske hold stod for.

Det første irske gærde var ude for 10 points, men efter 4 overs havde det irske hold scoret 39 point personificeret ved den meget offensive Peter Sterling, der slyngede boldene ud til højre og venstre. Men da de danske spinnere fik fat, begyndte det at ligne noget for det danske hold, og 6 irske gærder var ude for 111 points, inden de to brødre Arcy måske lidt heldigt , efter meldingerne at dømme, lavede en gærdestand på ca. 50 points og det irske hold passerede den danske total i den 32 over.

Taha Ahmed, der måtte forlade gærdet uden at score, tog lidt revanche ved at tage 2 gærder for 33 points, lige som lille Ali Shah, efter at have været i klørerne på den hårdtslående Stirling, kastede yderts billigt og tog 1 for 29 .

En god indsats fra det danske hold, som lover godt for en mulig sejr imorgen over et hollandsk hold som indtil nu ikke har imponeret.

Jørgen Jønsson