DSC_0285

Kent Jensen, Kolding, minus 16 kilo har skaffet boldøjet tilbage

 

Gerrit Müller havde en af sine helt inspirerede dage, da Herning besøgte Husum i elitedivsionen og med 98 ud af 191 var han i høj grad manden bag en indlende score på 191 til Husum, der var et rimeligt grundlag selv på Husums hurtige bane.

Og da Herning havde mistet 6 for 82 og 7 for 128 var der meget, der tydede på, at Husum kunne sikre sig en sejr, der  kunne fortælle tvivlerne, at der er en god grund  til at holdet skal være i den bedste række.

Ganske særligt fordi det syvende faldne gærde samtidig satte punktum for begge brødrene Hedegårds gærdebesøg.. Men åbneren Glenn Hedevang sørgede med sine omhyggelige 49 på 103 bolde for stabiliteten, mens  Jacob Larsen angreb – og så passerede Herning for 7 gærder på 35 overe.

 En tilskuer forlod rystende hovedet Glostrups bane , da Nørrebro havde  mistet 6 for 64, men man skal aldrig gå før”den fede dame ” har været inde og synge slutarien. I dette tilfælde var det Nørrebros Nabil Ghulam, der ganske vist er særdeles mager, der optrådte som fed dame i operaen, da  han lavede 44 på 33 bolde herimellem  5 seksere –  en af dem efter sigende noget af det største, der er set i Solvangsparken.

153 endte Nørrebro med, men det er en total holdets kasteangreb har svært ved at forsvare i bedre selskab.

Selvom holdet som her kommer igennem et halvt hold (Glostrup var 5 for 106) mangler substansen til at true hele vejen igennem, Glostrup passerede for 5 gærder på  33 overe..

DSC_0289

Bobby Malik – i storform for Svanholm II

  1. divsion

Der er flere, der har ment,  at Skanderborg  II  (og rækken) ville have haft bedre af ikke at jyderne ikke rykkede op  i 1. divsion – og munden blev ikke lukket på dem, da Skanderborg II lagde ryg til 376/6 i Esbjerg og selv var ude for 68. En ting er at Skanderborg måtte lide under en hardhitter som Esbjergs  Atf Jamal (101 på 90 bolde), men Skanderborg leverede 57 ekstra ( heraf stort set en udenom hver eneste over) og det er simpelthen ikke godt nok og tyder på, at holdets kastere ikke har lavet seriøse forberedelser.

Lørdagens sejpiner, der samtidig bød på den eneste spændende afslutning, udspillede sig på Svanholm Park, hvor nedrykkerne  Kolding med Kent Jensen som den store stjerne besøgte Svanholm II med Bobby Malik i samme rolle.

DSC_0273

Peder Pedersen, Kolding stokkes ud, da han skulle redde Koldings hale og lave lidt hurtigscoring

 

Kolding har valgt at køre uden en professionel træner i år, men har til gengæld fået en herre blandt sine tropper med erfaring fra adskillige danske klubber og 55 år på bagen. Det er såmænd Thony Hadersland, der stadig kan kaste sine offspinnere som i tdligere tider.

Svanholm muntrede sig med en besynderlig gærdeorden, så holdets ”star” BobbyMalik kom ind som otter, da det næsten var for sent. Men med 68 på 42 bolde sørgede han for, at en sidstegærdestand kunne bringe hans hold på 219.

 

DSC_0284

Koldings sidste mand stokkes ud og en lang dag var forbi på Svanholm Park. Saif Ahmed er luftbåren.

Da Martin Pedersen var gået for 39 hvilede Koildings håb alene på Kent Jensen – mest kendt fra sin tid i Esbjerg. Han ramte bolden uhyggeligt godt og scorede omkring et point pr. bold i sine 86. Da han gik  – grebet ud på at stød, der kunne have givet  “mindst 12 points” på Koldings bane –  havde Kolding 5/179 – holdet endte med at være ude for 203.

Og hvorfor  er Kent Jensen i en sådan superform, så han  også var ved at ”kvæste Skanderborgs 1. hold:

-Jeg har tabt 16 kilo og har aldrig følt mig bedre tilpas forklarede han.