Frederik Klokker har nu opnået et mål som han har arbejdet for i snart 3 år, nemlig at spille first class cricket for et engelsk countyhold. Men omstændighederne er nok ikke de bedste, idet Warwickshires normale keeper Tony Frost klarede ikke den fysiske prøve forud for dagens kamp mod Sussex på grund af en forstrækning i bunden af ryggen (bagdelen vist), dermed fik Freddy chanchen. Og chancen er faktisk endnu mere større når man også får at vide at Warwickshires anden keeper er også skadet.

Freddy har ellers spillet cricket for klubben Berkswell der er med i Birmingham ligaen og har tjent til dagen og vejen ved at arbejde i et frimærke firma eget af den tidligere spiller fra Warwickshire Dominique Ostler

Sussex vandt lodtrækningen og valgte at gå til gærdet og i den sidste over før frokost faldt det tredje Sussex gærde, netop grebet af Freddy af anførerens Heath Streaks kastning. Efter frokost grebet Freddy endnu to gode Sussex spillere ud, begge fra skotten Dougie Browns kastning, således Sussex var 207 for 7. Sussex halen gjorde faktisk en del væsen fra sig så Sussex endte på 302 all out, en god total i overskyet og kolde omgivelser.

Der var en halv time tilbage til Warwickshire. Skæbnen havde det således at efter 5 overs blev Westwood fanget ben for. Warwickshire valgte at sende en “nattevagt” ind og det blev selvfølgelig Freddy. Men han slap godt fra det og var 3 not out ved slutningen med Warwickshire 33 for 1. Vi krydser fingre for ham i morgen.

FREDERIKS FEJENDE FANTASTISk FLOTTE FEBER-FINISH af Jørgen Jønsson

Man må nok sige at Frederik Klokker for alvor kom i fokus, da han i dag debuterede for sin nye klub Warwickshire i den fornemme Country turnering i England mod Sussex, hvor han med det samme blev kastet for